3:2
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 17:00

17.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Městečko kousalo, ale Lány byly nad jeho síly


Branky


15. M. Petr , 16. L. Švolba , 40. M. Balík - 10. J. Chládek , 85. T. Heger
27

Lány - První celek rakovnického OP přivítal na svém hřišti Ohnivce z Městečka. Ti v minulém kole zvládli domácí zápas s Olymií, Lány zase zápas ve Slabcích. Při vzájemném měření sil byly o jeden gól lepší právě domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lány během dvou minut otočily

Lány si od začátku zápasu vytvářely šance, ale neproměňovaly. Udeřilo tak na druhé straně z protiútoku, když se k míči dostal Šnídl, nadýchaným centrem našel Chládka, který hlavou otevřel skóre zápasu - 0:1. Netrvalo dlouho a bylo srovnáno. V 15.min. pustil hlavní sudí zákrok na hranici pravidel a akce domácích skončila u Petra, který přesnou trefou srovnal - 1:1. O minutu později neodhadli stopeři Městečka dlouhý míč, který propadl ke Švolbovi a ten trestal - 2:1. V poslední pětiminutovce udeřil ještě Balík, a tak se šlo do kabin za dvougólového vedení domácích - 3:1.

Městečko vyrovnat nedokázalo

Ve druhé půli se hra hostí zlepšila, ale Lány se opět dostávaly do šancí. Abrahám ale už nedopustil další gól, a tak mělo Městečko ideální příležitost ke kontaktní brance. V poslední dvacetiminutovce to byli právě Ohnivci, kteří soupeře zatlačili a byli aktivnějším na hřišti. Bohužel pro ně z toho byl jen korigující gól pět minut před koncem, o který se postaral sváteční střelec Heger - 3:2. Zajímavý zápas tak nakonec ovládlo domácí mužstvo, které jde i nadále za postupem do vyšší soutěže.



Ohlasy k zápasu


SK Lány
Jakub Matějka, záložník: "Do zápasu jsme vstoupili aktivně a dostali se do šancí. Neproměnili jsme a z rychlého brejku jsme dostali gól po chybě našeho beka. Zbraně jsme nesložili a povedlo se nám rychle otočit, do poločasu jsme měli zápas pod kontrolou a pro další průběh jsme mohli a měli navýšit. Věděli jsme, že vedení 3:1 v poločase není vyhraný zápas a tak se potvrdilo. Městečko drželo tempo, podařilo se jim snížit na 3:2 a ke konci zápasu už jsme jen bránili. Za 3 body jsme velmi rádi."

SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: "První půli jsme nehráli moc dobře, bránění bylo místy tragické. Lány měly šance, ale neproměňovali. Ve druhé půli přišlo zlepšení, Lány se dostávaly zase do šancí, ale něco pochytal Abrahám. Posledních dvacet minut jsme byli lepší, ale dokázali jsme jen snížit. Druhý poločas byl dobrý, ale zápas jsme si prohráli v tom prvním."



Sestavy


SK Lány
F. Javůrek [-] - J. Loskot [-] , K. Tetour [-] , D. Švigár [-] - M. Cafourek [-] , L. Mocsonoky [-] , L. Švolba [-] , Č. Dolák [-] , M. Petr [-] , J. Matějka [-] - M. Balík [-]

SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - T. Heger [-] , J. Chládek [-] , J. Loder [-] , J. Křikava [-] , J. Kučera [-] - J. Urban [-] , J. Hadrava [-] - P. Šnídl [-] , M. Hajný [-] - V. Prokop [-]

ŽK: 78. D. Švigár - 73. J. Hadrava , 76. J. Chládek , 80. J. Křikava .
Hráči zápasu: M. Balík , L. Švolba - J. Urban .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: TITLBACH Marek - STROUHAL Jiří, KALAJ René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Nadupané Lány zápas s Městečkem zvládnou, ale samo se to neuhraje.

Redakce Rakovník

Expert: Miloslav Doležal
Tip experta: výhra domácích

Lány považuji za největšího favorita OP a myslím, že si s Ohnivci poradí.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - Sokol Kroučová | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích