1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 17:00

17.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Hředlích na sudího Špidru dlouho nezapomenou


Branky


27

Jesenice - Hředle se nenachází v optimálním rozpoložení a nyní zajížděly do Jesenice. Domácí byli namlsaní po výhře nad Senomaty a totéž zopakovali i nyní, když rozhodli gólem v závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle gól nenabídla

Hosté měli značně zúžený kádr, a tak zajížděli do Jesenice ve dvanácti lidech s defenzivní taktikou. Tu také praktikovali, domácí byli ve svém snažení často nepřesní, a tak nebylo příliáš na co koukat. Pološance na obou stranách gólem neskončily, když Kolář a po něm ani Bechner nebyli úspěšní v zakončení. V 15.min. byli příchozí diváci svědky prvního zajímavého verdiktu sudího Špidry, o kterém bude ještě řeč, když místo přímého kopu pro hosty posoudil situaci opačně.

 

Ke konci poločasu se hra Jesenice zlepšila a zatápěla i před Malinovským. Ten se blýskl po ulici Johna na Jeníčka, kde včas vyběhl a stejně si počínal i proti Horvátovi. Závar po standartní situaci musel řešit včasným odkopem Rendl a když domácí nevyužili ani početní převahu v útočné fázi slabým zakončením Koláře, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

Krutý závěr

Zpočátku druhé půle se snažili Jeseničtí, ale opět nepřesnosti byly hlavním kamenem úrazu. Od 70.min. se domácí více a více tlačili na dostřel branky Malinovského, byli to ale zelenobílí, kdo mohl jít do vedení – střela Bechnera skončila těsně nad brankou a v podobných místech skončil i míč z hlavy B. Amauwaha, jenž v minutě 74. po nenápadné střele z hranice šestnáctky orazítkoval i tyč branky gólmana Pašíkovského.

 

Čas plynul a sudí jakoby tlačil domácí tým ke gólu. Velké množství standartních situací ale nebylo využito. Jeníček ani John nedokázali skórovat. Nejblíže ke gólu měl Šťastný, ale dorážku zblízka mezi tři tyče neusměrnil. V 84.min. přišly Hředle s rychlým protiútokem, jmenovitě Šmíd, jehož zastavil na samé hranici pravidel domácí gólman Pašíkovský. Hlavní rozhodčí Špidra ale posoudil zákrok jako nedovolený právě od hředelského fotbalisty. A po dotázání Vitnera, co to bylo za faul, uviděl hráč druhou žlutou a byl vyloučen.

 

Nastavovali se tři minuty, během kterých hrozili domácí ze standartek, ze kterých ale síť nerozvlnili. To se stalo až po uplynutí nastavení, kdy měl zápas dávno končit. K odraženému míči po střele jednoho z domácích se dostal minimálně na hodně hraniční ofsajdové situaci Jeníček a rozhodl o výhře Jesenice - 1:0.



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Pavel Altman st. - trenér: "Hředle jsou pro nás nejméně oblíbený soupeř a vzájemný zápas je vždy velmi vypjatý. Ani tentokrát tomu nebylo jinak. Od začátku se hrálo opatrně, nikdo nechtěl chybovat. Hředelští překvapivě hráli pouze na jediného útočníka Vitnera, a tak nebyl problém si tohoto útočníka uhlídat. V první půlce jsme měli tři nadějné šance, které však gólem neskončili. Po změně stran úvod patřil hostům, zejména Bechner se snažil něco vymyslet. Po vyloučení hostujícího Vitnera jsme převzali iniciativu a přicházely i brankové příležitosti. Jediný a rozhodující branku vstřelil v již nastavovaném čase David Jeníček."

FK Hředle
Miroslav Sláma, trenér: "Dnes to byla ze strany rozhodčích jedna velká fraška a nebál bych se použít ani slovo „prasárna“ ! Již samotná delegace na toto utkání nevěstila nic dobrého. Sudí Polívka a Kozák, shodou okolností ti, kteří se dne 10.5.2014 zapsali nesmazatelným písmem do novodobé historie hředelského klubu tím, že se neštítili tehdy ani před zraky činovníků OFS v Rakovníku doslova „zaříznout“ naše mužstvo v utkání v Kněževsi (jen dodávám, že Kněževeští v tom tehdy „prsty neměli“), a společně s nimi „ambiciózní“ sudí Špidra, jenž si buď léčil na hřišti nějaký osobní problém z civilního života, nebo si až příliš vzal k srdci rady svých „zkušenějších“ arbitrů z lajny a nebo se podobně jako před čtyřmi lety řídil podobně jako sudí Polívka „jinými pokyny“. Pro mě ty důvody byly jasné, ale naprosto zbytečné. Nám, ale ani hráčům Jesenice zas o tolik nešlo. Je mi jen líto diváků, hráčů a všech ostatních, kteří věnují fotbalu spoustu času a pak vidí tohle. Něco se dá překousnout, ale tohle prostě ne, to je za hranou, minulý týden jsme jich dostali pět v Kněževsi a po utkání jsem poděkoval sudímu Svobodovi za odvedený výkon. Ale toto. Více se k danému nebudu vyjadřovat. Budeme podávat protest, protože těch pochybení ze strany rozhodčích tam bylo více. Klukům, kteří zápas odmakali, děkuji za takticky velmi dobře odvedený výkon, k vítězství gratuluji i jesenickým hráčům a podobně jako před čtyřmi lety je vůbec z ničeho neviním, škoda jen, že nerozhodli utkání v závěrečné pasáži prvního dějství, kdy měli šance a na hřišti dominovali. Bylo by to přijatelnější, jinak za mě – remízový zápas."



Sestavy


FC Jesenice
J. Pašíkovský [-] - D. Kolář [-] , D. Jeníček [-] , P. Šťastný [-] , P. John [-] , D. Kapoun [-] (59. J. Pfejfer [-] ) , F. Horvát [-] , Z. Balý [-] , J. Mutínský [-] , J. John [-] , S. Pfejfer [-] (65. J. Kougl [-] )

FK Hředle
V. Malinovský [-] - V. Hladký [-] , D. Šmíd [-] , D. Bechner [-] , B. Amauwah [-] , A. Vitner [-] , M. Vodrážka [-] , M. Šerák [-] , J. Skoupý [-] , T. Rendl [-] , M. Somol [-]

ŽK: 67. D. Jeníček - 15. D. Bechner , 55. A. Vitner , 64. M. Somol . ČK: 84. A. Vitner .
Hráči zápasu: Z. Balý , J. Mutínský - D. Bechner .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Špidra Marek - POLÍVKA Zdeněk, KOZÁK Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hředle se nenachází v ideálním rozpoložení, čehož by Jesenice v domácím prostředí mohla využít.

Redakce Rakovník

Expert: Miloslav Doležal
Tip experta: výhra domácích

Hředle se asi nenacházejí v nejlepším rozpoložení, alespoň co jsem četl hodnocení trenéra Slámy, navíc výhoda domácího hřiště pro Jesenici. Věřím v těsnou výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - Sokol Kroučová | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů