0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 10:00

17.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

FOTO: Olympie zase bez bodu, rozhodl Sejpkův gól


Branky


26

Rakovník - Zajímavé střetnutí mezi Olympií a Olešnou bylo jistě jedním z největších lákadel tohoto víkendu. Kdo čekal gólovou přestřelku, tak se nedočkal. Zápas rozhodl jediný gól a radovala se Olešná.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance byly, góly ale nepadaly

Olympie v minulém kole předvedla dobrý výkon v Ohnivec aréně, ale nedokázala to gólově vyjádřit. Totéž platilo i o tomto zápase. Proti Olešné si vypracovali domácí fotbalisté velké množství šancí, ale branka ne a ne přijít. Na jedné straně postupoval sám na Fiedlera Číhař, ale buď ho nastřelil nebo nemířil přesně. Velkou šanci a možná jedinou, která stojí za zmínku, měl na druhé straně R. Polášek. Postupoval sám na Šímu, ale místo nahrávky na volného Černého volil zakončení, které gólem neskončilo. Do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu.

Sejpkův gól rozhodl

Druhá půle a opět šance Číhaře, ten ale jakoby do jara neobul střelecké kopačky a vyšel střelecky naprázdno. A nejen on, Olympii se ani v tomto zápase nepodařilo vstřelit branku. Herně měl rakovnický celek mírnou převahu, ale byli to hosté, kteří šli do vedení. V 56.min. po povedené akci mířil přesně Sejpka a jak se ukázalo později, tak to byl gól jediný a také vítězný. Olešná si tak podruhé za sebou připsala tu nejtěsnější možnou výhru, domácí podruhé vyšli gólově naprázdno.

 

Obsáhlá fotogalerie Davida Svobody a Toníka Vydry!

 



Ohlasy k zápasu


Olympie Rakovník
Martin Havel, stoper: "Do zápasu nebyl k dispozici Václav Eck a Jan Ogurek, jinak jsme byli kompletní. Co na to říct, herně to bylo lepší, ale zase nedáváme góly. Stejně jako v Městečku, kde jsme byli řekl bych lepším týmem, tak i dnes, jsme nedokázali vstřelit gól, takže jsme ze dvou zápasů na nula vstřelených gólech. Příští kolo jedeme do Kolešovic, tak snad nám to tam už bude padat."

FC Olešná
Miloslav Doležal, trenér: "V zápase s Olympií jsme chtěli konečně zabodovat a to se nám díky bojovnému a obětavému výkonu 100% podařilo. Utkání bylo hodně vyrovnané, nejspíš remízové, ale nám se díky povedené akci podařilo Sejpkou vstřelit kýženou branku. Jsme velice spokojeni s prozatimním průběhem jarních bojů."



Sestavy


Olympie Rakovník
P. Šíma [-] - M. Peták [-] (59. M. Beneš [-] ) , M. Kokšál [-] , J. Číhař [-] , Z. Špimr [-] , R. Kolář [-] , S. Rous [-] , M. Karnafel [-] (13. T. Rychtařík [-] ) , M. Havel [-] , M. Němec [-] , P. Klátil [-]

FC Olešná
V. Fiedler [-] - L. Helebrant [-] , T. Sejpka [-] , M. Polášek [-] , T. Vodrážka [-] , A. Hlavsa [-] , J. Černý [-] (79. P. Telvák [-] ) , R. Polášek [-] , L. Majba [-] (90. M. Pakši [-] ) , J. Karas [-] , J. Procházka [-] (81. M. Ličman [-] )

ŽK: 42. P. Klátil , 59. Z. Špimr - 47. J. Karas , 78. J. Procházka .
Hráči zápasu: R. Kolář - J. Procházka .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - ŠVÁCHA Josef, POLÍVKA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Uvidíme, jak se oba celky sejdou, ale v tomto zápase favorizuji mírně hosty.

Redakce Rakovník

Expert: Miloslav Doležal
Tip experta: výhra hostů

Tak tohle je obrovský sázkařský oříšek :-) Hodně záleží na tom, v jakých sestavách se týmy sejdou. Půjde zřejmě o vyrovnaný souboj, chtěli by jsme s Olympií konečně bodovat, takže nemohu ze své pozice jinak.

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - Sokol Kroučová | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů