O. Havel 35.
1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:30

16.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Senomaty klopýtly, Zavidov je porazil na penalty


Branky


21

Senomaty - Porážku z Jesenice mohli fotbalisté Senomat napravit v domácím zápase proti B-týmu Zavidova. Ten minulé kolo překvapil výhrou nad Kolešovicemi a nyní bral opět body. Plincner poslal vyrovnávacím gólem zápas do penalt, kde brala rezerva dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Havel jediným střelcem první půle

Od úvodního hvizdu se více tlačil dopředu Zavidov, který hrozil prudkými centry ze strany a nakopávanými balóny na rychlonohého Žďánského. Byli to však domácí, kteří šli do vedení. Při rohovém kopu obrana hostů až příliš spoléhala na brankáře Krause, který na přední tyči míč pouze tečoval a na zadní tyči pak domácí Havel umístil do prázdné branky - 1:0. Poté se hrál do poločasu tak trochu nezáživný fotbal, který už nic nenabídl.

V závěru se červenalo

Do druhé půle vstoupil lépe Zavidov, který se hnal za vyrovnáním. Domácí v tu chvili několika dobrými zákroky podržel Kučaba. Vyrovnání přinesla 75. min. a narážečka Plincnera s Čechem ml., aby následně prvně jmenovaný zakončil přesně k tyči a potrestal tak předchozí zaváhání domácí defenzivy - 1:1.

 

Vedení mohl Zavidovu zařídit Čech st., avšak přestřelil z malého vápna. Naopak na druhé straně mířil do šibenice Mácha, kterého bravurně vychytal Kraus. V závěru zápasu neudržel domáci Havel emoce na uzdě, který po strkanici ve vápně udeřil hlavou Čecha st. a uviděl červenou kartu. V Zavidovský aktér odešel s kartou žlutou. Zápas skončil nerozhodně a šlo se tak do penalt, ve kterých byli šťastnější hosté a odvezli si bod navíc.

 

Fotografie z dílny Báry Sojkové.



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Petr Sojka, vedoucí: "Byl to vyrovnaný zápas. Slepili jsme sestavu, do toho přišlo brzké zranění Kodeše, kterého nahradil Sailer a odehrál dobré utkání. Šli jsme do vedení po rohovém kopu, kdy míč propadl až na zadní tyč a tam Havel pohodlně skóroval. Ve 2. poločase byl Zavidov lepší a zaslouženě vyrovnal. Celkově to byl vyrovnaný a remízový zápas, brankáři na obou stranách předvedi dobré zákroky."

FC 05 Zavidov B
Aleš Kraus, brankář: "V dalším zápase jsme chtěli navázat na domácí body s Kolešovicemi, což se nám částečně povedlo. Hrál se zápas nevalné úrovně se spoustou nepřesností na obou stranách, ale se dvěma body musíme být spokojeni. V týmu panuje velice dobrá atmosféra, a tak doufám, že se společně popereme o body i v dalším kole."



Sestavy


SK Senomaty
O. Kučaba [-] - O. Havel [-] , T. Pichner [-] , R. Trešl [-] , M. Karnold [-] , L. Mácha [-] , D. Hůla [-] , M. Komín [-] , Z. Kukla [-] , J. Kodeš [-] (13. M. Sailer [-] ) , J. Vávra [-]

FC 05 Zavidov B
A. Kraus [-] - J. Kraus [-] (20. M. Vrubel [-] ) - P. Čech st. [-] - L. Plincner [-] , P. Čech ml. [-] , D. Žďánský [-] , D. Devera [-] , D. Denk [-] , B. Lukáč [-] , P. Šíma [-] , D. Štiller [-] (46. F. Šantora [-] )

ŽK: 14. R. Trešl , 71. L. Mácha - 23. L. Plincner , 85. P. Čech st. , 86. B. Lukáč . ČK: 85. O. Havel .
Hráči zápasu: O. Kučaba , M. Sailer - L. Plincner , A. Kraus .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TITLBACH Marek - ŠMÍD Rudolf, KALAJ René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Petr Huttr
Tip experta: výhra domácích

Rozhodnou góly Jakuba Vávry.

Tip: výhra domácích

Zavidov mě překvapil, když sfouknul Kolešovice, ale v Senomatech to bude jiná. Domácí si výhru pohlídají.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích