B-tým Zavidova překvapivě porazil Kolešovice


Branky


0

Zavidov - Kolešovice zajížděly na hřiště rezervního týmu ze Zavidova v roli favorita, neboť se domácí nenachází v optimální části tabulky, kde by být chtěli. Otázkou u nich je, jak se sejdou. Nyní se ale sešli a Kolešovice odjely s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čech v roli nahravače

Od začátku se hrál vyrovnaný fotbal s řadou nepřesností na obou stranách. Všechny akce obou týmů končily na hranici vápen nebo z nich byly slabé střely končící v náručích brankářů. Jako první se osmělil Zavidov, který se dostal do brankové příležitosti po centru Čecha st., který nacentroval do vápna a na zadní tyči zavěsil Zuda pod břevno - 1:0.

 

O dvě minuty později Šíma vymíchal tři protihráče, vyslal do náběhu Čecha st., který opět centroval do vápna, kde na zadní tyči hlavou zavěsil tentokrát Vanický - 2:0. Poté zahrozily i Kolešovice, kdy rána Daniše z vápna orazítkovala břevno. Při následné dorážce kolešovický Barthel měl před sebou prázdnou branku, avšak nastřelil z metru hlavu brankáře Krause.

Zavidov si pohlídal vítězství

Cílem Zavidova bylo vstřelit co nejdříve třetí branku. To se povedlo hned ve 47. min. Na brankové čáře se uvolnil Čech st. přes obránce a centroval opět před branku. Jeho centr tečoval Šíma a zvýšil na 3:0. Poté se zápas spíše už dohrával. Zavidov držel míč, naopak Kolešovice nechávaly čím dál více hráčů v útoku s cílem snížení. Snížení přišlo až v 85. min., kdy střelou z vápna do šibenice snížil Barthel - 3:1. Do konce zápasu se už nic významného nestalo, a tak zavidovská rezerva nečekaně doma porazila Kolešovice.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Aleš Kraus, brankář: "Někteří hráči viděli balón naposledy poslední podzimní zápas. Přesto jsme to zvládli celkem dobře, k čemuž přispěl také fakt, že Kolešovice nebyly v plné síle. Kluky musím pochválit za bojovný výkon, kdy jsme se dokázali i gólově prosadit. Byly zde menší výpadky koncentrace, ale to se snad do příštích kol zlepší."




Počet diváků: 50. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - TICHÝ Martin, HUSÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.