Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 16:30

15.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lány započaly tažení za postupem výhrou


Branky


0

Lány - Posílený celek z Lán přivítal na svém hřišti Kněževes. Domácí se netají tím, že se budou rvát o postup a od samého začátku tomu vše nasvědčovalo. Na rychlé dvougólové vedení Kněževes dokázala odpovědět alespoň kontaktním gólem, nakonec ale odjížděla s prázdnou. Utkání odřídilo trio Váňa, Franěk a Hasíková.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup Lán

Kdo přišel na stadion o chvíli později, mohl mu uniknout první gól. Ve 2. min. domácí po autovém vhazování dostali míč na zadní tyč k volnému Balíkovi, který uklidil do sítě - 1:0. V 8. min. zahrávala Kněževes rohový kop, ze kterého byl nakonec rychlý únik Balíka a následné přehození Lennera z větší vzdálenosti - 2:0. Pro Lány hodně zvučná posila ukázala, že bude jedním z tahounů.

 

Blízko ke snížení měl Neveďal, když šel sám na Javůrka. Udělal mu kličku a byl domácím brankařem faulován. Střet však ustál a ponechanou výhodu neproměnil. Ve 13. min. měla Kněževes k dispozici volný přímý kop. K tomu se postavil Vrábík, ale Javůrka nepřekonal. Ke slovu se dostali opět domácí. Centrovaný míč skončil u Švolby, jehož následnou střelu vyrazil na roh Lenner. Ten podržel i následně, když se po rohu dostal míč na úroveň penalty k Balíkovi, ale na hostujícího brankáře si nepřišel.

 

Ve 22. min. přišlo snížení. Neveďal si našel sklepnutý míč a střelou na zadní tyč překonal Javůrka - 2:1. O pár minut později překvapil svým rozhodnutím většinu přítomných sudí Váňa. Souboj ve vápně tělo na tělo Petra s Hanychem posoudil hlavní sudí jako nedovolený ze strany kněževeského hráče a nařídil pokutový kop. K tomu se postavil sám "faulovaný" a skóroval - 3:1.

 

Krátce po půl hodině hry se špatně domluvil Vrábík s Lennerem a jejich zaváhání využil Tetour. Posunul míč na Cafourka, který i přes obrannou snahu Vaníčka uklidil do odkryté branky - 4:1. V poslední pětiminutovce Lennera zaměstnal Petr, ale hostující brankář se nenechal překonat. Minutu před koncem poločasu obdržel Javůrek žlutou kartu za elastické kalhoty jiné barvy než dres a tím také první půle skončila.

 

Domácí si zápas pohlídali

S vedením o tři branky nastoupily Lány ke druhé půli. V 56. min. udeřily znovu, když se po rychlém protiútoku prosadil střelou do prázdné Petr - 5:1. Následně pálil z dálky Krejčí, ale Javůrek jeho projektil vyrazil. Další střela, tentokrát Neveďala, skončila těsně vedle tyče.

 

V 68. min. mohly Lány své vedení navýšit, ale postup dva na jednoho nedokázaly gólově zužitkovat. Stejně dopadl i následný samostatný nájezd Balíka, kterého vychytal Lenner. A jelikož se skóre už nezměnilo, skončil zápas ve prospěch nabitých Lán 5:1.

 

V galerii povedené kousky od Štefana Ferencze - děkujeme!

 



Ohlasy k zápasu


SK Lány
Jakub Matějka, záložník: "Na jarní část sezóny se těšíme. Proto jsme si šli zápas užít. Vstoupili jsme do něj s aktivním napadáním, které se nám vyplatilo a hned v prvních minutách jsme vstoupili do vedení. Myslím, že v tlaku jsme nepolevili celý zápas. Ke konci jsme mohli ještě párkrát navýšit, ale bohužel naší nedůsledností a nepřesností se tak nestalo. S výkonem jsme spokojeni. Zkušenost ze strany rozhodčích byla znatelná a do zápasu přinesla klid."

FK Kněževes
Radek Vaníček, obránce/záložník: "Soupeř byl jasně lepší, což je patrné i z výsledku. My jim ale 4 branky darovali svojí nedůsledností a zbytečnými chybami. Rozhodčí jim daroval penaltu a nás potom poslal do výhody – nevýhody. Naše hra byla bez myšlenky a valil se na nás útok za útokem."



Sestavy


SK Lány
F. Javůrek [-] - K. Tetour [-] , M. Rajgl [-] , J. Loskot [-] (79. L. Mocsonoky [-] ) , D. Švigár [-] (84. J. Vrbeník [-] ) - M. Petr [-] , Č. Dolák [-] (66. O. Humr [-] ) , J. Matějka [-] , M. Cafourek [-] - L. Švolba [-] (54. P. Buršík [-] ) , M. Balík [-] (87. J. Krátký [-] )

FK Kněževes
L. Lenner [-] - J. Vrábík [-] , M. Krejčí [-] , O. Neveďal [-] , J. Hanych [-] , P. Holeček [-] (71. M. Vršecký [-] ) , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , P. Komžik [-] , K. Hrubý [-] , R. Vaníček [-]

ŽK: 14. L. Švolba , 34. M. Cafourek , 44. F. Javůrek .
Hráči zápasu: M. Balík , M. Petr - L. Lenner .
Počet diváků: 59. Rozhodčí: Váňa Josef - FRANĚK Pavel, HASÍKOVÁ Marika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.