3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 16:30

15.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Jesenice byla efektivnější a to rozhodlo


Branky


0

Jesenice - Na těžkém terénu jesenického hřiště se představily Senomaty. Ty byly mírně aktivnější zejména v první půli, kdy se dostaly do vedení. To se nedá říci o poločase druhém, který byl v režii domácích, kteří si nakonec došli pro vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Komín zařídil poločasové vedení

Vstup do utkání měly lepší Senomaty, ale své šance nedokázaly plnohodnotně zužitkovat. Buď zakončení chyběla přesnost nebo skončil míč v rukavicích brankáře Pašíkovského. U obou týmů docházelo i v důsledku terénu a prvního mistrovského zápasu k nepřesnostem. Byly to ale Senomaty, které se v prvním poločase ujaly vedení. Ve 34. min. byl Pašíkovský prvně překonán, když se trefil Komín - 0:1. Za tohoto stavu se šlo také do kabin.

Jesenice zápas otočila

Jesenice šla do druhé půle s jasným cílem, který se po pár minutách vyplnil. V 56. min. zařídil vyrovnání domácího celku uvnitř šestnáctky Fiala - 1:1. Důležitost pro svůj tým opět prokázal zkušený Jeníček, který si dokázal najít každý nakoplý míč, zakrýt ho a rozdat. A nebo taky dát gól, třeba jako čtyři minuty po vyrovnávací brance, když se dobře zorientoval ve vápně a poslal svůj tým do vedení - 2:1.

 

Senomaty se snažily utkání zvrátit, ale to se nepovedlo. V závěru inkasovaly ještě jednou, a to když se jeden z domácích dostal ke střele, tu Kučaba vyrazil, ale pouze na kopačky Jeníčka, který stanovil konečné skóre - 3:1.

 

Sudí Svoboda v 83. min. ukázal, kdo je na hřišti pánem, když neomylně ukončil slovní rozprávky mezi oběma tábory a rozdal po žluté kartě.

 



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Pavel Altman st. - trenér: "Od začátku utkání jsme byli aktivní a vytvořili si nad soupeřem převahu, která však byla vyjádřena pouze mnoha rohovými kopy bez brankového efektu. Naše netrpělivost byla v závěru poločasu potrestána, když hosté využili naše zaváhání v obraně a vstřelili první branku. Ve druhé části se vývoj hry obrátil. Hosté byli aktivnější a vytvářeli tlak na naší branku. Zřejmě tato hra nám více vyhovovala. Na hřišti bylo více prostoru a nám se podařilo z brejků během pěti minut zápas otočit ve svůj prospěch."

SK Senomaty
Petr Sojka, vedoucí týmu: "Do zápasu jsme vstoupili dobře, byli jsme lepším týmem, to samé se dá říci o úvodu druhé půle. Měli jsme šance, ale trefovali jsme jen brankáře. Na obou týmech byl vidět první zápas, ale celkově náš výkon nebyl špatný, líbilo se mi to. Jesenice byla efektivní, my ne. Byl to vyrovnaný zápas, mohla to být remíza, ale bohužel. Jesenice proměňovala šance a to rozhodlo."



Sestavy


FC Jesenice
J. Pašíkovský [-] - V. Fiala [-] (71. D. Kapoun [-] ) , P. Šťastný [-] , D. Jeníček [-] , M. Kohout [-] (67. S. Pfejfer [-] ) , F. Horvát [-] (46. D. Kolář [-] ) , J. John [-] , P. John [-] , P. Altman [-] , J. Mutínský [-] , Z. Balý [-]

SK Senomaty
O. Kučaba [-] - T. Pichner [-] , J. Vávra [-] , M. Karnold [-] , L. Mácha [-] , D. Hůla [-] , M. Komín [-] , Z. Eichler [-] (82. M. Sailer [-] ) , J. Kodeš [-] (59. R. Hůla [-] ) , O. Havel [-] , R. Trešl [-] (74. Z. Kukla [-] )

ŽK: 47. J. Mutínský , 83. S. Pfejfer - 83. J. Vávra .
Hráči zápasu: J. Pašíkovský , D. Jeníček - D. Hůla , M. Komín .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: SVOBODA David - HUSÁK Jan, ŠPIDRA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.