M. Balík 43.
M. Petr 66.
M. Balík 90. (p.)
3:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2018 17:00

14.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Na Lánech v hlavní roli postranní sudí Brožek


Branky


43. M. Balík , 66. M. Petr , 90. M. Balík (p.) - 59. J. Číhař , 69. J. Číhař
1

Lány - Dohrávka 14. kola zanesla Olympii k Lánské oboře, kde rakovničtí fotbalisté změřili síly s lídrem soutěže. Nejsmutnějši na fotbale je, když se nerozhoduje mezi samotnými hráči na hřišti...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Balík jediným střelcem

První poločas nenabídl příliš moc šancí a pouze jednu branku. V první šanci ještě Balík úspěšný nebyl, po sprinterském souboji s Eckem ale byl tváři tvář Šímovi a gólem do šatny zařídil vedení - 1:0. Olympie zahrála dobře do defenzivy, jedinkrát to ale nevyšlo. I rakovnický celek měl šance, ty ale nebyly využity, a tak svěřenci Antonína Sýkory šli do druhé půle se ztrátou.

Rozhodla sporná penalta

Druhý poločas nabídl vše podstatné. To, s čím Olympie do druhé půle šla, se vyplnilo v 59. min. Rohový kop si našel na zadní tyči kanonýr Číhař a trestal - 1:1. Vedení na stranu domácích přenesl Petr, který obdržel míč za obranu, ale nacházel se v evidentním ofsajdovém postavení. To sudímu Brožkovi z neznámých důvodů uniklo a lánský fotbalista poslal svůj tým do vedení - 2:1.

 

Na jeho trefu ale odpověděl po třech minutách opět Číhař, když do vápna poslal míč Peták a hostující útočník srovnal - 2:2. Olympie měla i další šance, ale hlavička Ecka nebo Koláře brankou neskončila.

 

O osudu utkání rozhodla poslední minuta, konkrétně opět sudí Brožek, který nejprve dle slov Martina Havla přehlédl postrčení míče rukou do vápna a následně posoudil pád domácího hráče jako penaltový. Balík se postavil k penaltě a nemýlil se - 3:2. Následovaly bouřlivé protesty hostujícího celku, které vyvrcholily v dvě červené karty, které uviděl Špimr a Peták.



Ohlasy k zápasu



Olympie Rakovník
Martin Havel, stoper: "Věděli jsme, že Lány dávají každému 5 gólů a podle toho jsme se také zařídili. První poločas jsme dostali gól do šatny, ve druhém jsme vyrovnali a po jedna a půl metrovém ofsajdu jsme o vedení zase přišli. Kuba Číhař vrátil zápas po chvilce do nerozhodného stavu, ale to, co se stalo v 90. minutě, jsem ve svých 42 letech ještě neviděl. Nechápu, jak může Milan Vyhnanovský delegovat rozhodčí a nechápu také to, že zápas odmává a zařídí vše podstatné a pro někoho zřejmě i vše potřebné z lajny pomezní Brožek, který navíc na Lánech bydlí. Tohle mi hlava opravdu nebere. Pak se nám hráči soupeře omlouvají a z výhry snad nemají ani radost. Doufám, že dostane Brožek 8 zápasů stop, Šefara 5 zápasů stop a že si Milan Vyhnanovský jakožto předseda rozhodčích také nějaký trest udělí."



Sestavy


SK Lány
F. Javůrek [-] - K. Tetour [-] , D. Dudášik [-] , J. Loskot [-] - L. Švolba [-] , Č. Dolák [-] (75. M. Cafourek [-] ) , J. Matějka [-] , D. Švigár [-] (77. V. Rybář [-] ) , M. Petr [-] - M. Balík [-] , M. Reichl [-] -

Olympie Rakovník
P. Šíma [-] - M. Peták [-] , M. Kokšál [-] , J. Číhař [-] , Z. Špimr [-] , R. Kolář [-] , S. Rous [-] (48. T. Rychtařík [-] ) , V. Eck [-] , M. Havel [-] , M. Němec [-] , P. Klátil [-]

ŽK: 48. M. Němec , 74. M. Peták , 85. M. Kokšál , 85. J. Číhař . ČK: 90. Z. Špimr , 90. M. Peták .
Hráči zápasu: D. Dudášik - M. Havel .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: Šefara Milan - BROŽEK Tomáš, VYHNANOVSKÝ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.