4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2018 17:00

14.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Danišův hattrick pomohl Kolešovicím k výhře nad Jesenicí


Branky


11. J. Daniš , 52. J. Daniš , 86. V. Zuska , 88. J. Daniš - 20. D. Kolář
1

Kolešovice - V minulém kole, ač v deseti na hřišti, Český Lev zabojoval a ukázal, že špatný vstup do jara je minulostí. Definitivně to potvrdil nyní s Jesenicí, která odjížděla bez bodu a se čtyřmi inkasovanými góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jesenice na vedení domácích našla odpověď

Kolešovičtí dali zapomenout na nepovedené výkony a již v 11. min. šli do vedení. D. Polánek naservíroval Danišovi a ten otevřel přesnou střelou skóre utkání - 1:0. Ve 20. min. se prodral Kolář mezi dvěma obránci a bylo srovnáno - 1:1.

 

Ve 22. min. museli hosté vystřídat Bajera, kterého v brance nahradil Pašíkovský. V první půli vsadily oba celky na nakopávané míče a jelikož další branka nepadla, šlo se do kabin za nerozhodného stavu.

Daniš zkompletoval hattrick

Pár minut po zahájení druhého dějství šli domácí opět do vedení, když si pro míč seběhl D. Polánek a celou akci zakončil přesnou trefou opět Daniš - 2:1. Na tento gól Jesenice už odpověď nenašla, neboť s dalekonosnými pokusy Jeníčka si vždy poradil A. Herink.

 

Kolešovice daly balon na zem a držely své vedení, které v závěru ještě navýšili. Svůj hattrick zkompletoval v poslední desetiminutovce Daniš - 3:1. Nebyl to ale poslední gólový zápis domácích. Daniš vyslal ulicí Zusku, ten se zbavil P. Johna a slabou střelou kolem Pašíkovského uzavřel skóre zápasu - 4:1.



Ohlasy k zápasu


Český Lev Kolešovice
Václav Zuska: "Oba týmy se od začátku předvedly hrou ala nakopávaná. Ve druhém poločase jsme dali balón na zem, dali jsme tři góly a vytvořili jsme gólové šance. Jsou to pro nás důležité body, za které jsme rádi."

FC Jesenice
Pavel Altman st, trenér: "Do Kolešovic se evidentně naším borcům moc nechtělo. Zřejmě měli prvomájové povinnosti. Proto musím poděkovat alespoň za přítomnost těm, kteří odjeli odložený zápas odehrát. První poločas nebyl z naší strany ještě nijak tragický. Měli jsme více ze hry, více i brankových příležitostí. Větší problém nám dělal nerovný a písčitý povrch hřiště než samotný soupeř. Ve druhém dějství jsme chtěli hrát trpělivě a dojít si pro tři body. Bohužel naši střelci neměli v tento den šťastnou mušku.  Na rozdíl od domácích, kteří mohli po téměř každé střele na braku oslavovat."



Sestavy


Český Lev Kolešovice
A. Herink [-] - P. Hrubý [-] , M. Stiska [-] , M. Štícha [-] , P. Barthel [-] , D. Polánek [-] , P. Jankura [-] (46. J. Polánek [-] ) , V. Zuska [-] , J. Kovář [-] , M. Houška [-] , J. Daniš [-]

FC Jesenice
L. Bajer [-] (22. J. Pašíkovský [-] ) - D. Jeníček [-] , D. Kolář [-] , V. Řehoř [-] , D. Kapoun [-] , Z. Fiala [-] , J. John [-] , S. Pfejfer [-] (62. T. Tatzauer [-] ) , P. John [-] , M. Kohout [-] , P. Altman [-]

ŽK: 22. V. Zuska , 75. D. Polánek - 26. S. Pfejfer , 28. D. Kolář .
Hráči zápasu: A. Herink , D. Polánek , J. Daniš - S. Pfejfer .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - ŠMÍD Rudolf, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.