Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2018 17:00

14.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kněževes s velkým vypjetím sil porazila Lišany


Branky


1

Kněževes - Zajímavý duel nabídla dohrávka 14. kola mezi domácí Kněževsí a hostujícími Lišany. Hosté jdou herně nahorů, o to těžší soupeř to pro partu kolem Vrábíka a spol. byl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Řepka chytil Hanychovi penaltu

Od samého začátku se jednalo o vyrovnaný souboj. Prvním, kdo se ujal vedení, byli hosté. Brejkovou situaci zakončil přesnou trefou Mutinský - 0:1. Tento hráč dělal Kněževsi velké problémy po celý zápas, ale k dalšímu skórování již nebyl připuštěn. Vyrovnání přišlo po chybě v lišanské defenzivě a následném špatném odkopu jednoho z bránících hráčů, což potrestal Miksa - 1:1.

 

Krátce poté šli domácí do vedení, když se prosadil přes bránícího hráče Krejčí, našel centrem Hanycha a ten hlavou překonal Řepku - 2:1. Uběhlo sotva pár minut a s brzkým vyrovnávacím gólem přišel Roušavý - 2:2. Krátce po půl hodině hry se ve vápně odrazil od země míč do rukou L. Řepky. Hráč měl ale obe ruce u těla, ale i přesto se pískala penalta. K té se postavil Hanych, ale Z. Řepka opět dokázal, že penalty jsou jeho!

Kněževes to dotáhla do vítězného konce

O poločase jednou a během deseti minut druhé půle Kněževes 2x prostřídala a jak se později ukázalo, tak se ji to vyplatilo. V 69. min. jeden ze střídajících hráčů, konkrétně Holeček, přešel přes obránce a předložil míč volnému Malafovi, který neměl se zakončením problém - 3:2.

 

Čas plynul a po vyjádření nespokojenosti od hostujících fanoušků s výroky sudího bylo vidět, že sudí Švácha nastavil jiný metr. Sporné rozhodnutí při autových či rohových situací řešil ve prospěch domácího týmu. Lišany mohly srovnat, ale ve výborné pozici po nabídce Jelínka přestřelil Roušavý. Uklidňující branku přidal až v poslední minutě Vrábík, který se pěkně trefil z přímého kopu o tyč - 4:2.

 

Galerie v podání Štefana Ferencze!



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Rostislav Hertl, záložník: "Lišany k nám přijely a potvrdily přesně to, co jsem o tomto mančaftu slyšel. Jejich hra měla smysl a bylo vidět že ví, co chtějí hrát. Hosté šli do vedení po brejkové akci. Naše vyrovnání bylo velice šťastné, když nedorozumění obrany a špatný odkop obránce soupeře využil Miksa. Naopak jsme se dostali do vedení, ale hosté do poločasu ještě vyrovnali. Penaltu za tohoto stavu neproměnil Hanych. Druhou půli jsme dosti prostřídali sestavu a nakonec můžu říci, že šťastně. Konečnou podobu výsledku dal Honza Vrábík, když proměnil krásně trestný kop. Dnes to byl vyloženě týmový výkon."

SK Lišany
Václav Švelch, trenér: "Pokud pominu výkon rozhodčího, který ze středového kruhu a s nápovědou, nejen dle mého osobního názoru odvedl domácím víc než „povinných 10%“ navíc, rozhodly o naší porážce dva faktory. Za prvé nedorazy v obraně zejména po centrovaných míčích, za druhé den navíc na rehabilitaci po předchozím utkání pro našeho soupeře, kdy Kněževes hrála v Městečku v sobotu, my hodně těžké utkání v Rynholci až v neděli. To se projevilo zejména ve druhé půli, kdy většina našich hráčů už „tahala nohy“ a nebyli jsme schopni produkovat naši hru, protože chyběl pohyb, větší nabídka pro kombinaci a využívání křídelních prostorů. Sice za stavu 2:3 jsme si v 85. min. vypracovali šanci na vyrovnání, ale Roušavý po nabídce Jelínka z vyložené pozice přestřelil a naši hru vabank s Haiflerem vytaženým na hrot nakonec v 92. min. potrestal nechytatelným „angličanem“ z trestného kopu Vrábík."



Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] - M. Večěřa [-] (56. P. Komžik [-] ) , M. Miksa [-] (51. P. Holeček [-] ) , J. Vrábík [-] , M. Krejčí [-] , L. Malafa [-] (90. R. Hertl [-] ) , J. Hanych [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , R. Vaníček [-] (46. O. Neveďal [-] ) , P. Čihař [-]

SK Lišany
Z. Řepka [-] - L. Řepka [-] , P. Ledvinka [-] (63. J. Feher [-] ) , J. Haifler [-] , R. Žalud [-] - J. Hamouz [-] , V. Mutinský [-] , M. Medřický [-] , J. Paseka [-] (81. J. Karvai [-] ) - J. Jelínek [-] , D. Roušavý [-]

ŽK: 49. L. Malafa , 75. J. Vrábík , 80. T. Šíma - 27. D. Roušavý , 54. P. Ledvinka , 74. J. Paseka , 89. J. Haifler .
Hráči zápasu: J. Hanych , J. Vrábík - Z. Řepka , M. Medřický .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: ŠVÁCHA Josef - ŠPIDRA Marek, KALAJ René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.