1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

25.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rezerva cábelíků poprvé na jaře poražena na domácím hřišti


Branky


4

Sobotní odpoledne bylo v Králově Dvoře ve znamení fotbalu, kdy domácí rezerva cábelíků hostila mužstvo z Dobříče. Hlavním rozhodčím pro toto utkání byl David Zoufalý a na čarách mu asistovali Václav Pudil s Miloslavem Pospíšilem. Hlavní sudí zahájil utkání s úderem 17 hodiny. O zápase detailně informuje Lukáš Holeček!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do první vážnější šance se dostali domácí. V 6 minutě kdy jednoho z cábelíků fauloval hostující kapitán Vosátka. K exekuci standartní situace se postavil Petr Svoboda, který poslal slušný centr do vápna, ale hostující Jan Kadlec i za přispění brankáře Hejduka poslal balon nad bránu. Následoval rohový kop, ke kterému se postavil Jiří Michalík, ale jeho nabídka byla odvrácena obranou.

 

V minutě 8 fauloval domácího Svobodu Václav Kadlec a následovala další standartka. Centr Petra Dochtora odvrátila obrana k Bicanovi, ten ale z následné rány trefil pouze hráče stojící před ním.

 

Ve 12 minutě měli domácí obrovskou příležitost jít do vedení. Michalík se dostal do brejku společně s Jiřím Krupou, ale situaci dva na brankáře přišla v niveč. Michalík sice přihrával Krupovi před prázdnou branku, ale Hejduk do přihrávky lehce sáhl rukou a tak se Krupovi dostala přihrávka na paty a tím se celá akce zastavila.

Další obrovská příležitost se naskytla o dvě minuty později. Ve 14 minutě se balon přes malé vápno dostal k osamocenému Michalíkovi. Ten ovšem selhal a pálil doprostřed, kde měl ruku připravenou brankář Hejduk.

Po čtvrthodině hry, konkrétně v 16 minutě byli domácí nuceni sáhnout poprvé do sestavy. Michalík musel pro zraněný kotník ze hřiště a tak ho vystřídal Jan Kovář.

 

17 minuta, domácí zahrávali roh. Balon si postavil Jiří bican, jeho centr do vápna odvrátila obrana pouze k Petru Dochtorovi jehož střelu ale vyrazil hostující brankář.

Domácí byli z kraje zápasu jasně lepší, hostující Dobříč k ničemu nepouštěli, navíc další loženku měl Jiří Krupa. V 19 minutě ho poslal do samostatného úniku Josef Vavřina. Krupa ale místo souboje s golmanem volil z velkého vápna lob, který ale vůbec netrefil branku.

Poté už se ale do šancí začali dostávat i hosté. Přesněji v 21 minutě kdy se nedohodla domácí obrana kombinoval David Hamborský s Martinem Hamborským, jehož únik ale zastavil zdvihnutý praporek pomezního signalizující ofsajd.

Hned o minutu později fauloval domácí Pavlišta. Střela Jana Kadlece letěla slušně při zemi, avšak minula levou tyč branky, kterou hájil Králodvorský Špicl.

 

Hosté převzali iniciativu hry. Ve 23 minutě kombinoval Coufal s Vosátkou, balon se ale odrazil na rohový kop. Ten odvrátil domácí Krupa pouze k hostujícímu Maxmiliánovi,  který jen těsně přestřelil domácí branku.

Ve 24 minutě fauloval domácí P. Svoboda. Maxmilián posílal centr na útočící spoluhráče, ale ani tahle šance neskončila v síti. Balon odvrátil Jan svoboda ve spolupráci s Josefem Vavřinou.

Další změna skóre mohla přijít ve 27 minutě. Domácí kapitán Dochtor nedotáhl kličku na D. Hamborského jehož následný projektil letěl nad branku.

 

Kolotoč spálených šancí pokračoval ve 29 minutě. Domácí Jan Bíba vybojoval další rohový kop. Bican našel centrem hlavu Jiřího Černého, ale i jeho pokus hlavou letěl mimo branku.

32 minuta Bican přihrával do vápna na volného spoluhráče. Přihrávku srazil Vosátka na roh, ten byl ovšem znovu odvrácen.

Domácí trochu polevili a Kadlec se hnal za gólem. Dochtor ho přidržel, rozhodčí ponechal výhodu a tak šel Kadlec dál, zasekl balon a jeho následnou střelu doktor srazil na rohožový kop. D Hamborský centroval jen na hlavu domácího Jana Svobody který odvrátil. Střela hostů po odvráceném balonu šla pouze doprostřed kde byl Špicl.

Změna skóre přišla ve 36 minutě. Hostující Adam Coufal vedl balon po pravé straně. Zbavil se obránce a poslal přesný centr přímo na hlavu Kadlece, který měl čas i prostor na to, aby hlavou nedal letícímu Špiclovi šanci a otevřel tak účet zápasu ve prospěch hostů. 0:1.

 

Ve 41 minutě hezky kombinoval domácí Kovář s aktivně hrajícím Bíbou. Ten vybojoval další rohový kop pro domácí, který šel sám zahrát. Ani další příležitost nedokázali domácí využít, protože několik odražených balonů zablokovala pokaždé hostující obrana.

 

V nastaveném čase první půle se dostal ke střele P. Svoboda, který sice položil hostujícího brankáře, ale pouze mu nabídl balon ze slabé střely. Po střele Svobody zapískal sudí zoufalý a ukončil tak první poločas.

 

 

 

Druhý poločas přinesl kromě gólů také zataženou oblohu a déšť.

Domácím začali poločas znovu aktivně, Vavřinův centr ze 48 minuty  se snesl ale pouze do náruče Hejduka.

Na tabuli svítila 50 minuta, když Jan Svoboda přihrával na Bíbu a ten získal další výhodu v podobě rohového kopu. Sám Bíba znovu centroval. Našel Bicana, ale jeho šanci zmokvala obrana na další roh. Z druhé strany zkoušel centrovat Dochtor, ale obrana vyhlavičkovala balon mimo pokutové území.

O dvě minuty později kombinoval Bican s Bíbou, balon se následně dostal ke Krupovi, jehož střelu ale znovu zablokovala obrana hostujícího celku.

 

V 53 minutě byl hostům odmáván a odpískán ofsajd. To se nelíbilo Kadlecovi, který si protesty nahlas řekl o žlutou kartu.

 

56 minuta přinesla rohový kop hostů. Domácí obrana si pohlídala útočníky a odvrátila míč mimo vápno. Z následného brejku se rozběhl Bican, jeho šanci ale zmařil skluz hostujícího obránce a Cábelíci si tak mohli vyzkoušet další roh. Ten zahrával znovu Bíba. Balon se snesl na nohu Černého, který sice pálil do míst, kam nedosáhl Hejduk, ale na brankové čáře ho zastoupil obránce, který vykopl jasný gól.

Hra se přelévala z jedné strany na druhou a tak šli do šance v 57 minutě hosté. Brejk zastavil domácí Krupa pouze za cenu faulu. D. Hamborský rozehrál na krátko, přišel ale další faul, za který si domácí Černý odnesl žlutou kartu. Maxmilián pak trefil pouze postavenou zeď.

V minutě 59 fauloval hostující Mužík a znovu se žlutilo.

Deštivé počasí přineslo hromy a blesky a to nejen nad stadionem, ale také přímo na hřišti. To když se hnal za vyrovnáním v 61 minutě Bican. Jeden z hostujících obránců šel do rizika skluzem. Bican spadl, ale penalta se nepískala, rozhodčí ukázal pouze směrem k rohovému praporku. Další roh kopal kdo jiný než Bíba. Kovář hlavičkoval pouze do obránců. Následovala strkanice, kterou vyřešil rozhodčí.

 

63 minuta, domácí střídali. Doktor předal kapitánskou pásku na ruku P. Svobody a odešel ze hry. Nahradil ho Pavel Vydra.

68 minuta, Ondřej Pavlišta fauloval před vápnem svého soupeře a Dobříč tak mohla odskočit na rozdíl dvou branek. D. Hamborský ale mířil přízemní střelou vedle Špiclovi branky.

Na chvostu 69 minuty domácí potřetí střídali. Ondřeje Pavlištu nahradil Dušan Matějka.

Po vystřídání domácí obrana zachybovala a do samostatného úniku se dostal hostující Kadlec, který mířil přesně a poslal tak hosty do dvoubrankového vedení. 0:2.

 

Na změnu skóre reagoval domácí trenér Novák poslední změnou na hřišti. Ze hry stáhl Jiřího Bicana a do hry naskočil na poslední dvacetiminutovku Jakub Gracias.

V 72 minutě obešel skvěle Pavel Vydra obránce posílal hezkou křižnou přihrávku na Graciase. Ten ale pustil na nabíhajícího Petra Svobodu, který ovšem pálil nad.

Deset minut před koncem šli do útoku hosté. Faulem akci zastavil Černý a mohl být rád, že neviděl podruhé v zápase žlutou kartu.

81 minuta a další možnost pro domácí. Kovář přihrál Janu Svobodovi, ten našel lépe postaveného Krupu, který ale nevyužil šance a pálil mimo.

Pět minut před koncem obešel domácí Matějka obránce, dostal se do zakončení, ale pokračoval v trendu zahozených šancí a netrefil bránu.

 

Po rozehrání od gólmana Hejduka se dostali k balonu domácí a po závaru před brankářem ve kterém se nejlépe zorientoval Jan Svoboda snížili na rozdíl jedné branky. 1:2.

 

V 87 minutě mohl dát tečku zápasu hostující Maxmilián. Krupa šel na mokrém trávníku do skluzu, ale úplně minul balon a tak se hnal hostující útočník sám na Špicla, ten ale skvěle přečetl hru vyběhl a šanci tak zastavil a dal domácím naději na zisk bodu.

 

Taktické střídání učinili hosté v minutě 88. Ze hry se stáhl Adam Coufal a nahradil ho Jaroslav Kloubek.

Hned po střídání dostali do brejku hosté. D. Hamborský běžel sám ze strany na Špicla. Jeho střelu Špicl efektivně zlikvidoval, ale balon se odrazil přímo na hlavu střídajícího Kloubka a ten hlavou zakončil zápas do prázdné branky. 1:3.

 

Po třetím gólu hostů ukončil hlavní arbitr zápas a domácí tak poprvé na jaře prohráli na domácím hřišti.



Sestavy


FK Králův Dvůr B
M. Špicl [-] - P. Dochtor [-] (63. P. Vydra [-] ) , O. Pavlišta [-] (69. D. Matějka [-] ) , J. Michalík [-] (16. J. Kovář [-] ) , J. Bíba [-] , J. Svoboda [-] , J. Bican [-] (71. J. Gracias [-] ) , P. Svoboda [-] , J. Krupa [-] , J. Černý [-] , J. Vavřina [-]

FK Dobříč
T. Hejduk [-] - Z. Mužík [-] , D. Hamborský [-] , T. Vosátka [-] , A. Coufal [-] (88. J. Kloubek [-] ) , M. Hamborský [-] , P. Převrátil [-] , M. Fára [-] , V. Kadlec [-] , J. Kadlec [-] , J. Maxmilián [-]

ŽK: 57. J. Černý - 53. J. Kadlec , 59. Z. Mužík .
Počet diváků: 27. Rozhodčí: ZOUFALÝ David - PUDIL Václav, POSPÍŠIL Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: výhra domácích