Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 15:00

14.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tupadly v souboji týmů druhé poloviny tabulky získaly dva body


0

V Tupadlech se představily Bečváry a domácí měli hostům od podzimního zápasu co vracet. Jenže hosté vedli v poločase 0:1. Ve druhé části dokonce navýšili na 0:2, ale pak domácí přidali na obrátkách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Zápas pro nás začal dobře, vedení jsme se ujali již v 5.minutě po dorážce Kubáska. První poločas jsme pustili soupeře pouze do jedné velké šance, kterou neproměnil. My jsme měli také příležitost vstřelit branku ale výsledek 0:1 vydržel až do přestávky. Druhou půli jsme začali aktivně a hned v úvodu jsme dali druhý gól. Pak jsme neproměnili ještě několik velmi dobrých příležitostí, což nás na konci zápasu mrzelo. Když soupeř snížil na 1:2, začali jsme se strachovat o výsledek a dělali chyby. Velmi brzy přišel trest v podobě druhé branky. V penaltovém rozstřelu jsme zklamali a jen jeden bod je pro nás velkou ztrátou. Vedení 2:0 jsme si měli daleko zkušeněji pohlídat, klid by nám dodalo i navýšení náskoku což se bohužel nestalo.



Sestavy


T.J. Star Tupadly
V. Remeš [-] - M. Fuksa [-] , P. Hudec [-] , O. Císař [-] , P. Hošek [-] , J. Kavánek [-] (60. K. Koudelka [-] ) , M. Chvátal [-] (70. R. Krajíček [-] ) , P. Blahák [-] (10. V. Pipek [-] ) , R. Kruml [-] , D. Pipek [-] , T. Semrád [-]

SK Bečváry
O. Stoupa [-] - M. Slezák [-] , J. Čáslava [-] , J. Uher [-] , L. Kubásek [-] (65. L. Skočdopole [-] ) - J. Kšírl [-] (81. P. Jahoda [-] ) , O. Holub [-] , V. Kšírl [-] - J. Vanta [-] , M. Horáček [-] , M. Černý [-]

ŽK: 51. R. Kruml - 67. J. Čáslava . ČK: 89. J. Čáslava .
Počet diváků: 61. Rozhodčí: Skřivánková Klára - VAŇOUSEK Patrik, STEJSKAL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.