3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 13:30

26.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Béčko Tatranu na závěr porazilo v derby Lužnou


Branky


6

Rakovník - Na závěr sezóny rakovnické derby! Krásné zakončení soutěže především pro domácí Tatran, který si připsal zasloužené vítězství. Pro Lužnou tato sezóna nebyla vůbec úspěšná, a tak ji uvidíme příští sezónu opět v rakovnickém OP. Obsáhlá galerie od Davida Svobody a Antonína Vydry!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zbytečná červená pro Drenka

Vstup do utkání měla dle předpokladu lepší domácí rezerva, která držela častěji míč na svých kopačkách, ale pouze po vápno. Když už se dostal Tatran k zakončení, na místě byl Procházka. Ten byl překonán po centru Konopáska, který našel Kučeru a ten zakončil z první přesně - 1:0. Posledním výrazným momentem bylo vyloučení Drenka, který nakopl Weise a byl po zásluze poslán do sprch.

Tatran si vítězství pohlídal

Lužná se i přes vyloučení dostávala do náznaků šancí, chybělo ale zakončení. Početní výhodu využili domácí, když k ráně na úrovni šestnáctky napřáhl Kučera, kterého bravurně vychytal Procházka. Těžkou vyraženou střelu si našel Jiřík a doklepl - 2:0. Zanedlouho předložil Čermák centr Jiříkovi, který zkušeně obstřelil Procházku a bylo rozhodnuto definitivně - 3:0. V závěru měla rezerva další šance, ale Kučera, Jiřík a J. Beneš je nedokázali využít.



Sestavy


TJ Tatran Rakovník B
P. Kabele [-] - M. Tauš [-] (62. J. Beneš [-] ) , A. Mašek [-] (60. A. Zaspal [-] ) , L. Šika [-] , Z. Weis [-] , J. Jiřík [-] , M. Hájek [-] , E. Pšenička [-] (46. F. Skoupý [-] ) , M. Kučera [-] , J. Konopásek [-] , M. Čermák [-]

TJ Sparta Lužná
P. Procházka [-] - J. Kolínský [-] , J. Dolhý [-] , D. Kopernický [-] , J. Špička [-] (83. J. Sláma [-] ) , J. Staněk [-] - R. Grill [-] (89. V. Černý [-] ) , A. Špička [-] (75. K. Krumhanzl [-] ) , S. Fronk [-] (62. P. Ambrůžek [-] ) , R. Šnajdr [-] - P. Drenko [-]

ŽK: 51. L. Šika - 22. P. Drenko , 35. R. Šnajdr , 35. D. Kopernický , 74. P. Ambrůžek . ČK: 42. P. Drenko .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Musil Jiří - VAŇOUSEK Patrik, STEJSKAL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích