1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

25.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klobuky stále drží vidina záchrany


Branky


4

Lužná - Souboj týmu na chvostu tabulky nabídlo předposlední kolo nejnižší krajské soutěže. O sestupu domácí Sparty je již jasno, ale Klobuky měly ještě oč hrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Suka

Z pracovních důvodů nebyl na lavičce domácích trenér Tomáš Pavlíček, jehož nahradil Petr Staněk. Lužná neměla vůbec dobrý vstup do zápasu. Již ve 2. min. otevřel skóre tečovanou střelou Suk, který tak navázal na svou trefu z minulého kola dalším zásahem - 0:1. Ve 24. min. nedal Vébr žádnou šanci Procházkovi a Klobuky vstoupily do utkání o záchranu velmi dobře - 0:2. Když už se rýsovala dobrá příležitost pro domácí, ztroskotala Lužná na špatné finální koncovce, a tak šlo do kabin s dvougólovým mankem.

Klobuky zvládly krok k záchraně

Klobuky byly nadále aktivnějším týmem a bojovaly, kdežto Lužná postupem času polevovala. Po hodině hry se prosadil znovu Vébr a o vítězi bylo takřka jasno - 0:3. Lužná vstřelila alespoň čestný gól, když se po rohu Fronka trefil krásně do šibenice Kopernický a uzavřel gólový účet zápasu - 1:3.



Sestavy


TJ Sparta Lužná
P. Procházka [-] - J. Dolhý [-] , R. Grill [-] (72. J. Sláma [-] ) , J. Špička [-] , R. Šnajdr [-] (80. S. Fronk [-] ) , P. Ambrůžek [-] , J. Vejvoda [-] , M. Rek [-] , J. Staněk [-] , J. Kolínský [-] , D. Kopernický [-]

TJ Sokol Klobuky
J. Maur [-] - V. Hansl [-] , M. Suk [-] , T. Pinc [-] , M. Douša [-] , O. Vébr [-] , J. Vébr [-] , A. Pinc [-] , J. Říčka [-] (80. J. Rejšek [-] ) , D. Havlovec [-] , J. Macák [-]

ŽK: 68. J. Říčka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Polák Ivo - STUMPF Jaroslav, PEJŠA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích