2:3p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

24.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Pešička v nastavení srovnal, rezerva SKR byla na penalty úspěšnější


Branky


5

Mšec - Regionální derby mezi domácí Mšecí a hosty z SK Rakovník bylo na programu 24. kola. Dal se čekat vyrovnaný zápas, což se také potvrdilo. Hrálo se mezi vápny a vyrovnání přišlo v samém závěru utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na brzký gól našlo SK dvě odpovědi

Uběhlo pár vteřin a Mšec šla do vedení. Pešička našel svým centrem Zemana, který dostal příliš prostoru a hlavou k tyči toho využil - 1:0. Náznak šance měla i hostující rezerva, Mates se dostal k centru na zadní tyč, kde mířil Plaček z úhlu jen do Klímy. Vyrovnání zařídil Fojtík a to přímo od rohového praporku, když jeho centr nikdo netečoval a míč tak zapadl do branky - 1:1. K dalšímu střeleckému pokusu se dostal Plaček po centru Titlbacha, ale jeho střelu Heller zablokoval.

 

Na správném místě ve správný čas stál i Kučera, který na poslední chvíli odvracel nepříjemný centr ze standartní situace. Rakovník šel do vedení, když z půli hřiště vybídl přesným pasem Fojtík o několik let mladšího Nováčka a ten se přes pasivní bránění dvou obránců prosadil - 1:2. Za tohoto stavu se šlo také do kabin.

Vyrovnávací branka v posledních vteřinách

Jako první se do slibné šance řítila Mšec, ale Wittmayer přečíslení 3 na 2 nevyřešil vůbec dobře. Slibná šance byla na druhé straně, ale Mareš nenamířil míč po centru M. Tvrze mezi tři tyče. V 66. min. obral Titlbach u brankév čáry ve vápně bránícího hráče o balon a následnou střelu namířil do tyče. O minutu později mohl přidat uklidňující gól Mareš, kterého vybídl krásnou kolmicí Fojtík. Holohlavý fotbalista ale Klímu ve stoprocentní šanci nepřekonal.

 

Střídající Trégr ze v 78. min. probíjel ze strany do vápna, ale jeho centr byl sražen těsně vedle tyče. Už se zdálo, že zápas tímto stavem končí, ale Mšec to nezabalila. Z ničeho nic se dostal míč do lajny na Pešičku, který ho v posledních vteřinách nacentroval do vápna. Ten se ale snesl za pomoci větru a skončil za Rohlou - 2:2. Zápas tak dospěl do penalt.

Rohla dvě penalty chytil a SKR bralo plusový bod

K první penaltě se postavil hostující kapitán Fojtík, ale mířil doleva vedle - 0:0. Po něm šel Lupák, který střelou za tyč nedal brankáři šanci - 1:0. Hrající trenér Kýzl prokázal klid na kopačce a další pokus poslal do středu branky pod břevno - 1:1. Wittmayer mířil do středu branky a Rohlovy betony zklamaly - 2:1. Dalším v pořadí byl Beneš. Klíma jeho pokus vystihl, ale penalta byla natolik dobře zahraná, že na míč nedosáhl - 2:2. S neproměněnou penaltou se k Fojtíkovi přidal i Zázvorka, jehož pokus mířil do míst, kde se to brankáři nejlépe chytá, což předvedl Rohla - 2:2.

 

Střídající Sýkora odehrál dopoledne za dorost celý zápas, v němž zaznamenal hattrick. Střídající mladý útočník si postavil míč a zkušeně ho uklidil do pravého horního rohu - 2:3. Penaltový stav následně vyrovnal Heller - 3:3. Misky vah na stranu rakovnické rezervy přenesl Nováček, když poslal Klímu na druhou stranu a jeho šouravá, ale přesná střela, skončila za tyčí - 3:4. Střídající Pejša byl na hřišti sedm minut a svou penaltu poslal k levé tyči - 4:4.

 

Emoce a nervy jistě braly za své a dalším v pořadí byl Titlbach. Ten se situace nezalekl a s klidem umístil k tyči - 4:5. Horší pozici měl po něm Kapek. Rohla proti jeho pokusu vytasil zákrok ala Ján Lašák a jeho betony tentokrát nezklamaly! Do Rakovníka tak putoval plusový bod.

 

Nově přidána galerie od Davida Svobody!



Ohlasy k zápasu



SK Rakovník B
Petr Kýzl, hrající trenér: "Škoda, že jsme ztratili bod, neboť jsme si zasloužili vyhrat za 3 body. Byli jsme jasně lepší a náš tým ke konci sezóny šlape výborně."



Sestavy


TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí z.s.
M. Klíma [-] - J. Kučera [-] - O. Zázvorka [-] - J. Zeman [-] - J. Pešička [-] , T. Janoušek [-] , M. Wittmayer [-] , P. Heller [-] , D. Mrázek [-] (83. M. Pejša [-] ) , J. Pelc [-] (71. R. Kapek [-] ) , K. Lupák [-]

SK Rakovník B
M. Rohla [-] - M. Tvrz [-] (76. J. Sýkora [-] ) , P. Kýzl [-] , T. Mates [-] (72. J. Jelínek [-] ) , J. Plaček [-] (64. J. Trégr [-] ) , J. Gregor [-] (83. J. Špaček [-] ) , P. Nováček [-] , M. Beneš [-] , J. Mareš [-] , D. Titlbach [-] , M. Fojtík [-]

ŽK: 52. J. Pelc , 83. J. Kučera , 83. M. Wittmayer - 5. M. Tvrz .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Slepička Milan - MALÝ David, JAROLÍMEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza