0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 17:00

23.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plaček krásnými góly rozhodl o výhře rezervy SKR


Branky


7

Braškov - Kladenský tým přivítal na svém hřišti rezervu divizního celku z Rakovníka, která by si výhrou zajistila klidné dohrání soutěže. Domácí si drží lepší střed soutěže, a tak mohou být také v klidu. Tenhle zápas zvládli lépe hosté, kteří si tak odvážejí velmi cenné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plaček byl při chuti

Vstup do zápasu se hostům povedl parádně. Neuběhla ani minuta, když Fojtík nacentroval míč do vápna. Nejvýše se do vzduchu zavěsil Plaček a nechytatelnou hlavičkou otevřel skóre - 0:1. Domácí se sice v dalších minutách snažili o vyrovnání, ale obrana hostů pracovala bezchybně. Největší šanci měl Jaroš, jehož střelu na poslední chvíli zablokoval Kýzl. Ve 38. min. přišla neuvěřitelná paráda Jana Plačka, který se pět metrů za půlkou opřel do míče a přehodil brankáře, který stál venku z brány - 0:2. V poslední minutě mohl snížit Jaroš, ale tentokrát dobře zasáhl vracející se Beneš.

Kudrna udržel čisté konto

Začátek druhé části byl ve znamení tlaku domácích, ale bez vyložené šance. Po hodině hry došly Braškovu síly a aktivnější byli hosté. Největší šanci na zvýšení měl M. Tvrz, který utekl, obešel brankáře, ale nastřelil jen stojícího obránce na čáře. Hráč balancující mezi fotbalovou kariérou na hřišti a mimo něj opět dokázal, že se hodí spíše pro druhou činnost. V 75. min. mohl vykřesat naději Repaský, ale Kudrna předvedl bravurní zákrok.



Ohlasy k zápasu



SK Rakovník B
Petr Kýzl, hrající trenér: "Je dobře, že jsme dokázali zápas zvládnout za tři body, čímž jsme úplně v klidu a věřím, že si závěr sezóny budeme užívat stejně jako dnešní zápas."



Sestavy


SK Braškov
J. Kohout [-] - J. Pejša [-] , S. Najer [-] , D. Míčka [-] , M. Piešťanský [-] , L. Rössler [-] - R. Chudoba [-] (56. D. Hoda [-] ) , P. Přichystal [-] (69. J. Šebesta [-] ) , J. Hrubý [-] , T. Repaský [-] - J. Jaroš [-]

SK Rakovník B
M. Kudrna [-] - M. Tvrz [-] (82. M. Rohla [-] ) , L. Krupička [-] , P. Nováček [-] , M. Beneš [-] , J. Mareš [-] , D. Titlbach [-] , M. Fojtík [-] , P. Kýzl [-] , P. Tvrz [-] , J. Plaček [-] (58. J. Gregor [-] )

ŽK: 60. J. Pejša .
Hráči zápasu: J. Plaček .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Drábek Tomáš - PROSR Tomáš, BOČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza