1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

23.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lužná nenavázala na výkon z první půle a se Mšecí prohrála


Branky


25. J. Vejvoda - 10. J. Špička (vl.) , 53. J. Pelc , 66. M. Wittmayer , 90. R. Kapek
7

Lužná - Regionální derby se odehrálo v Lužné, když domácí Sparta hostila Mšec. Ta zajížděla k zápasu v roli favorita, kterou zejména ve druhm poločase potvrdila a odvážela si plný počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lužná mohla jít do vedení

Neuběhla ani minuta, když si na přetažený rohový kop A. Špičky naběhl J. Staněk, ale Klímu neprostřelil. V dalších minutách byl vidět vyrovnaný fotbal. Hostující obraně dělala velké problémy rychlost domácího útočníka Josefa Vejvody. V 10. min. utekl po levé straně Wittmayer. Poslal do vápna ostrý centr, který si vracející se J. Špička srazil do vlastní sítě - 0:1. Chvilku na to mohl zvýšit Janoušek, ale jeho střela těsně minula levou Procházkovu tyč.

 

Domácí ale nesložili zbraně a ve 25. min. se dočkali zaslouženého vyrovnání. Vejvoda pláchl obraně a byť byl tísněn Hellerem, tak stačil špičkou kopačky poslat míč kolem stojné nohy brankáře Klímy do sítě - 1:1. Za pět minut mohl hostům vrátit vedení Chlád. Jeho první šanci ještě Procházka bravurně zlikvidoval a dorážku poslal mšecký záložník do boční sítě. Tři minuty před přestávkou opět utekl Vejvoda. Zpětnou nahrávkou našel nabíhajícího Grilla, jehož střele chyběla razance a Klíma míč sebral do rukavic.

Mšec si došla pro výhru

Druhý poločas už byl v režii hostujícího týmu. Domácím přestaly vycházet dlouhé míče na Vejvodu a tím se sami připravili o tlak. Klíčový moment přišel v 53. min., kdy domácí chybovali v rozehrávce. Míč se dostal k Pelcovi, jenž se nerozpakoval a nádhernou střelou z 25 metrů vymetl šibenici - 1:2. Za třináct minut bylo definitivně rozhodnuto. Ambrůžek netrefil přihrávku J. Kučery. Míč propadl k Wittmayerovi, který jej nekompromisně napálil pod břevno - 1:3.

 

Domácí se snažili vykřesat naději, ale Vejvodův pokus stačila obrana na poslední chvíli zablokovat. V poslední minutě prohrál Ambrůžek u rohového praporku souboj s Wittmayerem, který po brankové čáře prošel až do vápna. Předložil tutovku R. Kapkovi, kterému stačilo nastavit placírku - 1:4.

 

Galerie od Davida Svobody!



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Lužná
Tomáš Pavlíček, trenér: "K tomu, abychom dnes uhráli nějaké body, bychom museli hrát i po přestávce. Bohužel jsme se nechali rozhodit drobnostmi. Nesoustředili jsme se na fotbal a náš výkon šel dolů. Rozhodli dvě věci. Nejprve krásný, ale šťastný gól na 2:1 a potom neodpískaná penalta po faulu na Martina Reka. V dalších minutách se projevila vyšší kvalita soupeře, který nám už šanci nedal."

TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí z.s.
Miloslav Mrázek, trenér: "Klíčem k našemu vítězství bylo pohlídat rychlonohého útočníka Lužné Davida Vejvodu. V prvním poločase se nám to nedařilo, a tak jsme si mnohé museli vyříkat. Ve druhé půli se to již dařilo, čímž jsme otupili ofenzivu domácích. Navíc jsme se střelecky začali prosazovat a zaslouženě vyhráli."



Sestavy


TJ Sparta Lužná
P. Procházka [-] - J. Staněk [-] , J. Špička [-] , J. Kolínský [-] (21. P. Ambrůžek [-] ) , M. Rek [-] - S. Fronk [-] , R. Grill [-] , A. Špička [-] (70. V. Černý [-] ) , R. Šnajdr [-] - P. Drenko [-] (84. P. Bičík [-] ) , J. Vejvoda [-]

TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí z.s.
M. Klíma [-] - Z. Červený [-] , J. Kučera [-] - O. Zázvorka [-] - J. Zeman [-] - J. Pešička [-] , T. Janoušek [-] , M. Wittmayer [-] , P. Heller [-] , J. Chlád [-] (55. R. Kapek [-] ) , J. Pelc [-]

ŽK: 17. P. Drenko , 46. P. Ambrůžek - 35. M. Wittmayer , 47. O. Zázvorka .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: KREJSA Jakub - JEŽEK Ondřej, STÁDNÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza