M. Janda 10.
1:2
(1:2)
30. P. Nováček
44. M. Fojtík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 17:00

22.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbytečná penalta oslabila Jedomělice a nakopla rezervu SKR


Branky


10. M. Janda - 30. P. Nováček , 44. M. Fojtík (p.)
8

Jedomělice - Velký krok k záchraně mohla udělat rezerva SK Rakovník, která zajížděla do Jedomělic. Domácí šli do zápasu jako favorit, ale po vlastní chybě šli do deseti a jelikož hosté nepříznivý stav dokázali otočit a své vedení udržet, udělali velmi důležitý krok do dalších bojů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zbytečný faul poslal SKR na koně

Do zápasu vstoupili lépe domácí, kteří šli v 10. min. do vedení. Centrovaný míč se odrazil od jednoho z rakovnických přímo k Jandovi, který otevřel skóre zápasu - 1:0. Jedomělice založiy svou hru na dlouhých balonech, ale rakovnická defenziva odolávala. Ve 30. min. SK srovnalo, když Titlbach našel Nováčka, ten se prodral kolem obránce a mířil přesně - 1:1. Následně se blýskl obětavým obranným zákrokem Kýzl, který napravil chybu Faigla a domácímu kapitánovi zmařil gólovou radost.

 

Ve 43. min. zbytečně fauloval Kubenka a nejen že dostal červenou kartu, ale byla z toho i penalta. K té se postavil zkušený Fojtík a nezaváhal - 1:2. Rakovnická rezerva tak šla do vedení, které ve zbylé chvilce udržela a šla do druhé půle s náskokem. V té podržel svůj tým dvakrát Kudrna a celkově rakovnická obrana pracovala na výbornou, a tak domácí zůstali bez bodu a hosté brali cenné tři body.

 



Ohlasy k zápasu



SK Rakovník B
Petr Kýzl, hrající trenér: "Zápas jsme otočili a vyhráli, což mě těší. Bylo to ubojované a důležité vítězství, které nám hodně pomůže k záchraně."



Sestavy


TJ Sokol Jedomělice
J. Pospíšil [-] (69. T. Henlín [-] ) - M. Janda [-] , M. Zahradník [-] , V. Hora [-] , P. Krivák [-] (88. P. Vicenec [-] ) , P. Kubenka [-] , B. Mrština [-] , J. Horák [-] , R. Knotek [-] , R. Nedvěd [-] , J. Charvát [-]

SK Rakovník B
M. Kudrna [-] - J. Mareš [-] , D. Titlbach [-] , M. Fojtík [-] , P. Kýzl [-] , P. Tvrz [-] , J. Plaček [-] (69. J. Gregor [-] ) , J. Trégr [-] , P. Nováček [-] , P. Faigl [-] , M. Beneš [-]

ŽK: 52. R. Knotek , 64. J. Charvát , 66. J. Horák - 86. P. Kýzl , 89. P. Faigl , 89. J. Mareš . ČK: 43. P. Kubenka .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: Myška Roman - KUBEČKA Pavel, HURYCH Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích