Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 10:15

21.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Černý víkend pro SKR


4

Rakovník - Rezerva rakovnického SK přivítala na svém hlavním hřišti Velkou Dobrou, lídra soutěže. Ten domácí zaskočil a po pár minutách vedl hned o dvě branky. Své vedení postupně navyšoval a jednoznačně zvítězil. Tento víkend byl pro SKR hodně neúspěšný, neboť i A-tým uštědřil nemalou porážku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení Velká Dobrá navýšila

Zápas začal pro SKR nejhůře jak jen mohl. Ve 3. min. po brejku z levé strany se prosadil Hrubý - 0:1. Hned o minutu později rakovnická defenziva neuhlídala Andruchoviče a hosté se radovali podruhé - 0:2. Velká Dobrá hrozila především z rychlých protiútoků, míčem za obranu, kde byl aktivní a rychlý Porazil. Rakovník si v prvním poločase nevytvořil skoro nic, za to Velká Dobrá měla šancí více než dost.

 

Třetí branku vsítil Andruchovič, když Rohla zalehával míč, měl ho ve svých rukavicích, ale nečekaně mu podklouzl pod tělem a autor své druhé branky měl jednoduchou pozici - 0:3. Dvě minuty po něm využil své rychlosti Porazil a tváři tvář Rohlovi nezaváhal - 0:4. Ten samý hráč šel na Rohlu ještě dvakrát. V jednom případě ho rakovnický brankář vychytal a v další šanci útočník nemířil přesně. Hodně špatný poločas pro domácí tal skončil vysokou prohrou.

Severin vstřelil alespoň čestný gól

Druhá půle už nenabídla tolik co první. Rakovník se pokoušel o snížení, to ale nepřicházelo. Na gól se tak čekalo půl hodiny. V 74. min. trefil Rohla stopera Beneše, od kterého se odrazil míč k Porazilovi a ten uklízel do odkryté branky - 0:5. Čestný gól pro domácí přeci jen padl. Pět minut před koncem po rohovém kopu odstavil Mareš bránícího hráče a umožnil tak Severinovi doklepnout z malého vápna - 1:5. Domácí fotbalisté posilněni o tři hráče z A-týmu přítomnost divizních zkušeností nevyužili a s Velkou Dobrou jasně prohráli.

 

Galerie od Antonína Vydry a Davida Svobody!



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník B
Jakub Sklenka, záložník: "Promarněný poločas, prohrávali jsme po brzké chybě ve středu hřiště, kterou soupeř hned potrestal. Rozehrajeme míč, útočník to vypíchne a ve 4. minutě tečeme 0:2. Do konce poločasu jsme dosali ještě dva góly a bylo vymalováno. Bez střely na branku nemůžeme chtít dát gól. Pak jsme už hráli fotbal, ale jen po vápno, takže jsme byli neškodní."




Sestavy


SK Rakovník B
M. Rohla [-] - J. Mareš [-] , D. Titlbach [-] , M. Fojtík [-] , T. Pucholt [-] , J. Sklenka [-] (46. J. Severin [-] ) , L. Krupička [-] , P. Nováček [-] , P. Faigl [-] (46. Š. Spal [-] ) , M. Beneš [-] , P. Tvrz [-] (72. J. Gregor [-] )

FC Čechie Velká Dobrá
P. Červenka [-] - L. Pulec [-] , J. Porazil [-] , M. Bílek [-] , T. Andruchovič [-] (27. D. Volman [-] ) , V. Dufek [-] , R. Volman [-] , M. Zimerman [-] , Š. Honetschläger [-] , T. Lev [-] , D. Hrubý [-] (77. R. Uher [-] )

ŽK: 58. M. Rohla - 43. Š. Honetschläger , 61. D. Volman , 82. J. Porazil .
Hráči zápasu: T. Andruchovič , J. Porazil .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: NERAD Vojtěch - SKLENKA Petr (N), KLÁPA Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů