M. Tauš 68. (p.)
F. Skoupý 88.
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 14:00

16.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Trpělivostí ke třem bodům


Branky


68. M. Tauš (p.) , 88. F. Skoupý
7

Rakovník - V neděli bylo na programu další utkání I. B třídy, ve kterém rezerva Tatranu přivítala Sokol Jedomělice, který vloni ještě hrával I. A třídu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle gól nenabídla

Od úvodního hvizdu byli domácí pohyblivějším týmem a měli územní převahu. Vyložená šance ale nepřicházela. Přesto ke gólu bylo blízko, ale střelu Kutafina vyškrábl Pospíšil na roh. Několik závarů před hostující brankou domácí nedokázali přetavit ve vedoucí gól. V závěru poločasu tvrdě vypálil Kokarev. Pospíšil míč pouze vyrazil před sebe, ale nikdo z domácích nedobíhal.

Tatran si došel pro vítězství

Druhá část měla stejný průběh. Rezerva Tatranu se snažila o vstřelení gólu, ovšem do první vyložené šance se dostali hosté. Zahradník utekl po levé straně. Kabele bravurně křížnou střelu vyrazil a před dobíhajícím Mrštinou obětavě na dvakrát zasáhl vracející se Černý, který spoluhráče zachránil od inkasování. Tatran se dočkal v 71. min., kdy se do vápna protáhl Čermák. Byl podražen a Tauš z následné penalty protrhl střeleckou smůlu týmu – 1:0.

 

V dalším průběhu chtěli domácí zvýšit, ale povedlo se jim to až čtyři minuty před koncem, kdy na půlce uklouzl stoper. Míče se zmocnil Filip Skoupý. Utekl a mazácky obstřelil Pospíšila – 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník B
Zdeněk Weis, trenér: "Po celý zápas jsme byli fotbalovějším týmem, ale naše úsilí srážela nepřesná finální přihrávka, špatná koncovka a větší důraz v pokutovém území soupeře. Po přestávce jsme se prvním gólem uklidnili a naše vítězství je zasloužené."




Sestavy


TJ Tatran Rakovník B
P. Kabele [-] - Y. Kutafin [-] , L. Skoupý [-] (75. F. Skoupý [-] ) , K. Kokarau [-] (65. E. Pšenička [-] ) , L. Šika [-] , Z. Weis [-] , M. Čermák [-] , M. Hájek [-] , L. Černý [-] , M. Tauš [-] (89. J. Konopásek [-] ) , J. Jiřík [-]

TJ Sokol Jedomělice
J. Pospíšil [-] - R. Nedvěd [-] , M. Zahradník [-] , V. Hora [-] , P. Vicenec [-] , T. Henlín [-] , J. Pospíšil [-] (63. R. Knotek [-] ) , V. Kolbuch [-] , J. Horák [-] , R. Knotek [-] , B. Mrština [-]

ŽK: 37. Y. Kutafin , 64. L. Šika - 54. T. Henlín , 56. J. Horák , 77. R. Knotek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Slepička Milan - PAUKNER Karel, JAROLÍMEK Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích