1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 10:15

15.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rakovnické derby vítězné pro SK!


Branky


0

Rakovník - Malé městské derby bylo k vidění aprílovou neděli v areálu SK Rakovník, kde místní fotbalisté obhajovali podzimní vítězství "z lesa". Během první půle branka nepadla, a tak o vítězi musela rozhodovat ta druhá. V té se trefil Pucholt, který jediným gólem v zápase rozhodl o výhře domácího celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevýrazný poločas

Od úvodního hvizdu sudího Voldána se snažili hosté o kombinační fotbal. Dostávali se před pokutové území domácích, ale chyběla přesnější finální přihrávka nebo důraz ve vápně. Střela Kingsley Omovieho skončila vedle. Hlavičkový pokus Kokareva zkrotil u své levé tyče J. Červený. Domácí zahrozili až po půlhodině, ale Kýzl ze šesti metrů hlavičkoval těsně nad branku. Poločas mezi vápny tak skončil nerozhodně.

Pucholt vystřelil vítězství

Druhá část přinesla podobný obrázek. Domácí vycházeli z dobré defenzivní činnosti řízené zkušeným Fojtíkem. Hosté se snažili kombinovat, ale v rozhodující chvíli jim chyběla potřebná přesnost nebo důraz. Po nevydařeném odkopu Kabeleho se dostal míč k Pucholtovi, který si zřejmě nevšiml odkryté branky, a tak z větší vzdálenosti volil jinou možnost než zakončení.

 

Klíčový okamžik přišel po hodině hry. Jiřík zatáhl míč po pravé straně, naservíroval jej Kokarevovi, který mohl zakončovat, ale volil kličku a sám se o šanci připravil. Akce však pokračovala. Míč se dostal ke Kingsley Omoviemu, kterého bravurně vychytal J. Červený, který vyrazil míč před vápno, kde se do něho opřel Čermák. Nastřelil ale jen záda Fojtíka, od kterého se míč dostal ke Sklenkovi, který jej vyvezl. Následně uličkou vysunul Pucholta, jenž šel sám na Kabeleho a po kličce zakončil do prázdné branky – 1:0.

 

V dalším průběhu se hosté snažili o vyrovnání, ale obrana domácích odolávala. V závěru mohli domácí rozhodnout, ale Pucholt po brejku z deseti metrů přestřelil a těsně vedle skončila i střela Čecha.

 

V pozdních večerních hodinách se Rakovníkem ozýval pokřik připomínající písničku Rakeťák od Těžkého Pokondru, avšak v upravené verzi zřejmě domácích fotbalistů. "Nanananananananana, Jarda Červený, Červenýýý, Jaaaaarda Červený!"

 

Jak sám trenér B-týmu Petr Kýzl říká, derby mělo opravdovou příchuť derby a o následné radosti netřeba mluvit. Ze slov Miroslava Hájka je cítit zklamání, neboť říká, že byla tatranská rezerva lepším týmem.



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník B
Petr Kýzl, hrající trenér: "Jsem rád, že jsme tento zápas zvládli. Pro mě to je nejdůležitější vítězství jara. Zápas měl příchuť derby. Byl to důrazný fotbal. Zvláštní dík patří Jardovi Červenému, který se netradičně postavil do branky a udržel čisté konto."

TJ Tatran Rakovník B
Miroslav Hájek, obránce: "Byť měli domácí na hřišti Tomáše Pucholta a Jakuba Sklenku, tak jsme je po většinu zápasu fotbalově přehrávali. Na rozdíl od domácích jsme chtěli hrát, ale chyběl nám větší důraz ve vápně a klid při finálních přihrávkách. Bohužel po jednom brejku jsme inkasovali a to rozhodlo. Dnes jsme si prohrát nezasloužili."



Sestavy


SK Rakovník B
J. Červený [-] - D. Titlbach [-] , M. Fojtík [-] , P. Kýzl [-] (81. J. Plaček [-] ) , T. Pucholt [-] , J. Sklenka [-] , M. Jirásek [-] (46. J. Čech [-] ) , J. Mareš [-] , L. Krupička [-] , P. Faigl [-] (64. P. Nováček [-] ) , J. Trégr [-]

TJ Tatran Rakovník B
P. Kabele [-] - M. Tauš [-] , Y. Kutafin [-] (76. L. Skoupý [-] ) , K. Kokarau [-] (76. F. Skoupý [-] ) , J. Jiřík [-] , L. Šika [-] , A. Mašek [-] (83. M. Špidra [-] ) , M. Čermák [-] , M. Hájek [-] , M. Kučera [-] , K. Omovie [-]

ŽK: 65. J. Jiřík , 73. K. Kokarau , 90. L. Šika .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Voldán Antonín - STRÁNSKÝ Martin, NAVRÁTILOVÁ Pavla.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.