M. Rek 55.
M. Rek 77.
2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 15:00

15.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: K premiérovým bodům neměla Lužná daleko


Branky


0

Lužná - Ani v tomto duelu to nakonec nevyšlo. Svěřenci Tomáše Pavlíčka nehráli s rezervou Slaného rozhodně druhé housle, ale přáno jim opět nebylo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tikovský dvakrát udeřil

Uběhla čtvrt hodina hry a hosté šli do vedení. Přímý kop Tikovského z 25m minul zeď a proskočil Procházkovi pod rukama - 0:1. Ve 29. min. šla rezerva do dvoubrankového vedení. Centr ze strany se snesl až na Tikovského, který z těžké situace dostal obloučkem míč na zadní tyč - 0:2.

Nakonec z toho bylo jen snížení

Deset minut po přestávce se podařilo domácím snížit. Centr Ambrůžka si našel Rek, který ho volejem dopravil do sítě - 1:2. Snížení přineslo naději, ale vydrželo jen dvě minuty. K odraženému míči na bližší tyči se krátce po rozehrání a postupné kombinační akci dostal Majtaník a napálil ho pod víko - 1:3.

 

Lužná nic nevzdala a dále zkoušela s výsledkem něco udělat. Zmohla se pouze ke konečné korekci skóre, když v 77. min. uklidil centr A. Špičky do sítě Rek - 2:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Lužná
Tomáš Pavlíček, trenér: "Díky nasazení, vůli a herní disciplíně, které jsou na pochvalu, jsme sehráli ve druhém poločase vyrovnanou partii, výsledkově dokonce nad soupeřem. Ovšem celkový výsledek vychází z poměrně lacině inkasovaných branek. A tři jsou moc. I když jsme si vytvořili možnosti na vyrovnání: před přestávkou volej Drenka, po ní další hlavička nejlepšího hráče zápasu Reka a dva velmi nadějné úniky z úhlu Vejvody."




Sestavy


TJ Sparta Lužná
P. Procházka [-] - J. Dolhý [-] , J. Špička [-] (76. P. Bičík [-] ) , D. Kopernický [-] , J. Staněk [-] (82. R. Grill [-] ) , M. Rek [-] - A. Špička [-] , S. Fronk [-] (61. K. Krumhanzl [-] ) , P. Ambrůžek [-] - P. Drenko [-] (46. J. Vejvoda [-] ) , R. Šnajdr [-]

SK Slaný B
M. Sábl [-] - M. Tikovský [-] (73. V. Kolařík [-] ) , T. Zíma [-] (63. M. Stibor [-] ) , M. Zelenka [-] , J. Kubaška [-] , O. Kuba [-] , L. Stožický [-] (87. M. Nykl [-] ) , A. Beneš [-] , J. Krym [-] , R. Šaroch [-] , M. Majtaník [-]

ŽK: 12. P. Ambrůžek , 61. J. Špička , 66. K. Krumhanzl - 26. J. Krym .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Stehlík Jan - SLEPIČKA Milan, MALÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.