J. Mareš 4.
P. Staněk 40. (vl.)
M. Jirásek 41.
J. Mareš 47.
M. Rohla 63. (p.)
M. Rek 73. (vl.)
P. Faigl 76.
7:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2018 17:00

14.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezervní tým SKR deklasoval Lužnou sedmi góly!


Branky


4. J. Mareš , 40. P. Staněk (vl.) , 41. M. Jirásek , 47. J. Mareš , 63. M. Rohla (p.) , 73. M. Rek (vl.) , 76. P. Faigl
0

Rakovník - V rámci dohrávky 14. kola zavítalo mužstvo Lužné do sousedního královského města Rakovníka, kde změřilo síly s místní rezervou SKR. Ta šla do zápasu jako favorit, což také potvrdila a svého soka vysoko porazila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Procházka na to sám nestačil

Hned začátek zápasu patřil Marešovi, který prošel přes dva hráče a Procházkovi nedal šanci - 1:0. Lužná mohla děkovat především svému brankáři, který zachránil před větším brankovým rozdílem. Ani on ale v závěru poločasu nedokázal zabránit dalším dvou brankám. Vlastní branku si dal Staněk po rohovém kopu L. Krupičky - 2:0. Do šaten poslal s třígólovým vedením kluky od potoka Jirásek, který se dostal k odražené střele Pucholta a stanovil konečné poločasové skóre - 3:0.

Plačkova asistence na poslední gól byla nevšedním zážitkem

Do druhého poločasu vstoupila domácí rezerva opět aktivně a prvním střeleckým pokusem se blýskl Fojtík, jehož střelu Procházka ještě vyrazil, ale na následnou dorážku Mareše byl již krátký - 4:0. Bůra završil brankář Michal Rohla, který se zřejmě pokouší o restart své kariéry, avšak mezi třemi tyčemi. P. Tvrze nedokázala luženská defenziva zastavit jinak než nedovoleně a to ještě ve vápně, a tak domácí strážce svatyně navýšil z pokutového kopu - 5:0.

 

 

Rohla v brance také zneškodnil jednu z mála šancí Sparty, když vychytal Drenka. Další branka padla opět za záda hostujícího brankáře. Fojtík vyslal centr do vápna a stoper Rek si hlavou míč srazil do vlastní sítě - 6:0. Poslední hřebíček do rakve luženské Sparty přidal Plaček ve spolupráci s Faiglem. Prvně jmenovaný si pohrál s bránícími hráči několika zasekávačkami, zbavil se i brankáře a naservíroval na zlatém podnose Faiglovi, který uklidil míč tam, kam patří - 7:0.

 

Nově přidána galerie!



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník B
Petr Kýzl, trenér: "Beru to jako povinnou výhru. Jsem rád, že jsme to zvládli a že židle pode mnou má zase o dvě nohy navíc. Těší mě také čisté konto našeho nového brankáře Rohly."

TJ Sparta Lužná
Tomáš Pavlíček, trenér: "Na dohrávku nám chybělo 5 hráčů, navíc domácí SKR doplnilo tým o divizní hráče, a tak bylo jasné, jak utkání bude vypadat."



Sestavy


SK Rakovník B
M. Rohla [-] - J. Mareš [-] , D. Titlbach [-] , M. Fojtík [-] , T. Pucholt [-] (56. J. Plaček [-] ) , M. Jirásek [-] , L. Krupička [-] , P. Nováček [-] , P. Faigl [-] , M. Beneš [-] , P. Tvrz [-]

TJ Sparta Lužná
P. Procházka [-] - J. Staněk [-] , P. Staněk [-] , J. Kolínský [-] , P. Ambrůžek [-] , M. Rek [-] - A. Špička [-] , J. Špička [-] , K. Krumhanzl [-] - P. Drenko [-] , R. Šnajdr [-]

ŽK: 17. J. Špička , 23. P. Drenko .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: GERHARDT Jiří - PEJŠA Jakub, ŘÍHA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.