1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 16:30

23.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pyšel vyloupil rozjetou Svatoslav


Branky


0

Hosté potvrdili roli favoritů a odváží si do Pyšele 3 body za nejtěsnější vítězství. Nutno podotknout, že Svatoslav měla dost šancí na to, aby utkání vyhrála, bohužel její potence v zakončení jí dnes stála body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

První poločas se lépe vyvíjel pro domácí mužstvo. Třikrát nebezpečně vystřelili na branku, ale v zápětí přišla studená sprcha v podobě obdržené branky. I přesto, že měli celý poločas domácí více ze hry, prohráli ho 0:1. Ve druhém poločase se domácím podařilo srovnat, ale po pokutovém kopu hosté opět vedli a vedení udrželi až do konce zápasu.



Ohlasy k zápasu


FK Svatoslav
Radka Vaňková - vedoucí, FC Svatoslav: Jak se říká – nedáš, dostaneš. Místo toho, abychom po prvním poločase vedli 3:0, jsme prohrávali 0:1. Ve druhém poločase jsme sice vyrovnali, ale po penaltě prohráli 1:2. Za předvedený výkon bychom si minimálně bod zasloužili.




Sestavy



TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - R. Hadraba [-] (62. O. Adam [-] ) , J. Hejátko [-] , R. Šoukal [-] , L. Šoukal [-] - D. Šabacký [-] , J. Tůma [-] , I. Nováček [-] , L. Hadraba [-] - L. Tůma [-] , F. Dvořák [-] (63. L. Sobotka [-] )

ŽK: 81. M. Štveráček - 34. D. Šabacký , 85. J. Tůma .
Hráči zápasu: L. Jura ml. - L. Hadraba .
Místo: Svatoslav. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.