2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 13:30

30.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V bojovném utkání uspěly Nespeky proti Slanému


Branky


9

Nespeky - Nováček z Nespek uzavřel premiérovou sezonu v krajském přeboru výhrou nad Slaným a díky této výhře obsadil pěkné sedmé místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení Nespek

V horkém počasí nastoupily do utkání oba týmy odhodlány rozloučit se vítězně v poslední zápase sezóny. Hra ale přinesla v úvodu plno nepřesností a hrálo se převážně ve středu pole. Před brankáře se mužstva dostávala spíše sporadicky. Ve 20. min. pokryl brankář Drážek tečovanou střelu hostujícího Galbavého a na druhé straně střílel o dvě minuty později Kubec nepřesně. Ve 25. min. pronikli domácí po pravé straně až před Sedláka a přihrávku Konopiského zakončoval neobsazený Večera a poslal Nespeky do vedení - 1:0.

 

Domácí byli pak po vstřelené brance aktivnější  a ve 37. min chyboval Hansl a Večera postupoval sám na Sedláka, ten se však vyznamenal. O dvě minuty později předvedli Nespečtí pěknu akci, na jejímž konci byl po kolmici Klauze zakončující Kubec, který si obhodil brankáře a střelou do prázdné branky navýšil vedení svého týmu - 2:0. 

Domácí propásli obrovské šance a přišel trest

Ihned po změně stran utekl z vlastní poloviny domácí Iheanacho přes dva bránící hráče, přihrávkou pod sebe vyzval ke skórování Kubce, ale toho vychytal Sedlák. Následně vystřihl nůžky Večera z hranice velkého vápna, míč letěl ale pouze do rukavic brankáře. Zahrozili i hosté, ovšem Galbavý se trefil pouze do místa, kde stál připravený Drážek. Tentýž hráč poté po hodině hry poslal svou střelu z přímého kopu nad branku.

 

Domácí pak odmítli zvýšení a rozhodnutí zápasu, když selhali ve dvou obrovských šancí. V 63. min. se nepovedená střela Klauze ukázala jako parádní nahrávka na Kubce, který však z malého vápna trestuhodně přestřelil. Dvacet minut před koncem z metru vysoko přestřelil Iheanacho. V 73. min. se do velké šance dostali také Slánští, ale Žahour míč z blízka do branky nedorazil a hlavičkující Danda mířil těsně vedle. V 74. min. se hosté branky konečně dočkali, když přihrávku Urbana na brankáře vystihl Žahour a snížil na rozdíl jedné branky - 2:1.



Ohlasy k zápasu



SK Slaný
Milan Šúr, vedoucí mužstva: "Je dobojováno a v závěru jarní části jsme třikrát po sobě prohráli. Pomyslná třešnička na dortu v podobě bodového zisku, o kterém jsme psali po domácí důležité výhře nad Tuchlovicemi, se nekonala. V Nespekách naskočil z lavičky k prvnímu zápasu za áčko šestnáctiletý Danda a tento odchovanec může být velkým příslibem pro slánský SK. Loučil se novostrašecký Hartman, který se vrací po ročním působení ve Slaném domů. Nyní po nikterak dlouhé pauze začíná letní příprava a těšíme se na posily, které mají do SK přijít."



Sestavy


TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - T. Krejza [-] , M. Burian [-] , O. Urban [-] , A. Konopisky [-] - M. Večera [-] , F. Iheanacho [-] (89. J. Myslivec [-] ) , J. Kukač [-] , L. Braný [-] , M. Klauz [-] - D. Kubec [-]

SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Maroušek [-] , F. Hansl [-] , J. Hořejší [-] , L. Stožický [-] (58. L. Danda [-] ) , J. Galbavý [-] , T. Vimr [-] , M. Hartman [-] , M. Holly [-] , J. Kubaška [-] , P. Volgner [-] (58. M. Žahour [-] )

ŽK: 64. D. Kubec - 64. M. Holly .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šmejkal Jiří - KVASNIČKA Václav, HLAVNIČKA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Petr Dobrovolný
Tip experta: výhra domácích

Rozhodčí budou zřejmě proti hostům a proto domácí vyhrají 2:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích