Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

30.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčany odjely z Horek s debaklem, inkasovaly rovnou osmkrát


9

Horky - Hodně z hluboka si mohli po posledním kole oddychnout v Poříčanech, když po podzimní části měli fotbalisté tohoto týmu na kontě pouhých sedm bodů a i přes vysokou porážku od Horek se v soutěži zachránili, o čemž rozhodly týmy z divizí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poříčany vytěžily z minima dvě branky

První poločas přinesl kromě branek také festival zahozených šancí domácích. Ve své první šanci utkání selhal Nádeníček, když si neporadil s Klímou. Po něm na hostujícího brankáře nevyzrál ani Korec. Branky se domácí dočkali až v 18. min. po střele Nádeníčka - 1:0. Navýšit odmítl Korec, který ani ve druhém případě nepřekonal Klímu. Své šance nedokázali proměnit ani Doležal s Nádeníčkem, kteří zamířili mimo tři tyče.

 

Ve 32. min. se Horky dočkaly zasloužené druhé branky, kterou obstaral Nádeníček - 2:0. Ovšem o dvě minuty později přišlo z ničeho nic snížení Jandou - 2:1. Korec jakoby obul špatné kopačky, nedokázal vstřelit gól ani ze svých dalších dvou střel, a tak přišel trest. Ve 43. min. se důrazem prosadil Puk a srovnal - 2:2.

Horky nastřílely šest branek

Druhý poločas byl ve stejném duchu jako ten první. Poříčanům navíc docházely síly a začaly přibývat branky. Ve 48. min. poslal Horky znovu do vedení Šimek - 3:2. Tentýž hráč poté z dobré pozice branku netrefil. V 56. min. se hlavou prosadil Karásek - 4:2. Od té chvíle začali působit hosté odevzdaně a v 61. min inkasovali popáté, když se trefil Murárik - 5:1.

 

Nádeníček se ještě dvacet minut před koncem hattricku nedočkal, když nedokázal zakončit přesně a Kohouta vychytal Klíma. V 76. min se ale přeci jen trefil Nádeníček potřetí v utkání - 6:2. O tři minuty později přidal navíc další zásah - 7:2. Definitivní podobu výsledku dal v 81. min. Klain - 8:2. V závěru ještě Klain a Kohout své šance zahodili a další branka tak již nepadla.



Ohlasy k zápasu


FC Horky nad Jizerou
Aleš Kohout, trenér: "První i druhý poločas byl podobný, jen jsme neproměňovali šance. V případě proměnění všeho by zápas skončil tak 20:2. Soupeř mi připadal odevzdaný a bez chutě hrát. Jediným hráčem Poříčan byl Janda, který se snažil a dělal nám problémy. Jinak jsme soupeře přehráli ve všech směrech. Jsem rád, že jsme ukázali, že jsme postoupili zaslouženě a hráči ukončili sezónu tak, jak hráli celý rok. Patří jim můj obdiv."

SK Poříčany
Václav Kupr, manažer: "Cíl byl splněn, záchrana se povedla. I když o tom nerozhodl náš výsledek v Horkách, ale rozhodly divizní celky. Díky tomu sestupují jen dva týmy a nám se pád o patro níž vyhnul. Poločas byl ještě slušný, ale pak nám došly síly. Horky si vítězství zasloužily, byly na jaře nejlepším týmem, se kterým jsme hráli. Po změně stran byly jasně lepší a přehrávaly nás. Dostali jsme dva slepené góly a pak už to bylo jen otázkou skóre. Ještě bych chtěl poděkovat všem hráčům za jarní část sezóny, že pomohli Poříčanům zachránit krajský přebor."



Sestavy


FC Horky nad Jizerou
L. Michňa [-] - P. Klain [-] , M. Šťastný [-] , Z. Zahálka [-] - T. Doležal [-] (60. J. Hložek [-] ) , O. Murárik [-] , J. Horák [-] , S. Smetana [-] - R. Šimek [-] (66. A. Kohout [-] ) , B. Nádeníček [-] , M. Korec [-] (56. M. Karásek [-] )

SK Poříčany
J. Klíma [-] - L. Holler [-] , F. Stárek [-] , A. Kopecký [-] (46. L. Mužík [-] ) , J. Koula [-] , P. Janda [-] , F. Kmoníček [-] , L. Hampl [-] , D. Nedvěd [-] , O. Puk [-] , V. Pařízek [-]

ŽK: 23. O. Puk .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Žáková Dagmar - NAVRÁTILOVÁ Pavla, STRÁNSKÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Petr Dobrovolný
Tip experta: výhra domácích

Domácí potvrdí roli favorita a poklidnou výhrou 3:0 si dokráčí pro tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza