3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

30.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sestupující Rejšice porazily Kutnou Horu, která se i přes prohru udržela v soutěži


Branky


27. A. Fingerhut , 50. F. Kořínek , 78. F. Klíma (p.) - 2. V. Semrád , 88. P. Bílek
9

Rejšice - Poslední a již sestupující Rejšice se rozloučily s krajským přeborem výhrou nad Kutnou Horou, která ještě neměla jistotu definitivní záchrany, ale i přes prohru se povedlo a i díky souhře ostatních výsledků se Kutnohorští v soutěži udrželi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý úvod Sparty z Kutné Hory

Hosté se dostali do vedení velmi brzo, již ve 2. min. se po rohovém kopu prosadil Semrád - 0:1. Na konci 5. min. trefil hostující Piskač tyč domácí branky a tak se stav prozatím nezměnil. Po těchto chvílích převzaly iniciativu Rejšice a ve 27. min se také po zakončení Fingerhuta dočkaly srovnání - 1:1. 

Bílek zajistil tři body Rejšicím

Pět minut po změně stran přišla první chyba hostí, kterou potrestal Kořínek - 2:1. Kutnohorští se dopustili i další chyby, která se zastavila až faulem ve vápně a Klíma se z penalty nemýlil - 3:1. V 88. min. přišlo snížení na rozíl jedné branky, když se hlavou trefil přesně Bílek - 3:2. Hosté nebyli daleko od vyrovnání v posledních vteřinách hry, ale svou šanci nedokázali využít. 



Ohlasy k zápasu



Sparta Kutná Hora
Radek Kulhánek, trenér: "Hrál se klasický pouťový zápas. Poslední utkání sezony. Domácí se chtěli rozloučit se soutěží, tak vystřídali všechny hráče i ikony, které končí. My jsme hráli v duchu, že jsme zachránění. Ve druhé minutě jsme se dostali do vedení. Pak v 5. minutě nastřelil Piskač tyč. Poté jsme vypadli z role a tahali jsme za kratší konec, než domácí vyrovnali. Po půl hodině hry jsme se zase vrátili do hry, ale bohužel se nám žádná akce nepodařila dotáhnout ke gólu. V kabině byla bouře. Chtěli jsme vyhrát a dostat se z posledního místa v zápasech venku, ale opak byl pravdou. Začali jsme hodně špatně, a dokonce jsme po našich individuálních chybách prohrávali jedna-tři. Pak jsme trochu začali hrát, ale stačilo to jen na snížení. Díky okolním výsledkům jsme se zachránili. Bude nás čekat hodně práce do příští sezony. Jeden týden mě hráči přesvědčí, že to jde, že mají chuť a pracují. To jsem nabuzený. Jenže další týden jedeme ven a vše se otočí o sto osmdesát stupňů jinam. Pak jsem hodně zklamaný. Jsem trochu zklamaný z France nebo Wolfa. Mára Wolf dokáže zvládnout utkání skoro sám, jako se Semicemi, ale v sobotu byl poloviční. Nejsem typ člověka, který by někoho omlouval. Chápu, že je třeba limitovaný zraněním, ale zkrátka ten vůdce v týmu chybí. Rád bych ho hledal, ale předseda klubu nechtěl pochopit, že takoví hráči na trhu nejsou. Finanční možnosti jsou proti nám nesrovnatelné. Pak člověk nemá ani motivaci takového hráče hledat. Lituji toho, že mi není osmadvacet nebo třicet, protože bych si dneska fotbalem vydělal pěkné peníze. Když vidím, co jsou schopni si někteří hráči říct a dostanou to."



Sestavy


SK Rejšice
L. Novák [-] (46. M. Sabol [-] ) - R. Kopecký [-] , V. Pečínka [-] (63. M. Maňas [-] ) , M. Karela [-] , O. Jon [-] (52. J. Sameš [-] ) - A. Fingerhut [-] , Z. Bělík [-] , L. Kučera [-] , F. Kořínek [-] (73. F. Klíma [-] ) - D. Zikmunda [-] (46. F. Roudnický [-] ) , V. Hlaváč [-]

Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] - V. Piskač [-] , D. Cimr [-] (63. J. Svoboda [-] ) , L. Marek [-] (83. M. Kracík [-] ) , O. Filipec [-] , V. Semrád [-] (73. J. Kolůvek [-] ) , P. Saulich [-] , M. Wolf [-] , J. Kulhánek [-] , B. Franc [-] , P. Bílek [-]

ŽK: 39. V. Pečínka , 44. A. Fingerhut , 55. R. Kopecký , 55. L. Kučera , 59. M. Karela , 83. Z. Bělík - 77. P. Malý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Suchý Aleš - NEHASIL Karel, NEPOVÍM František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Petr Dobrovolný
Tip experta: výhra hostů

Kutná Hora musí vyhrát a to zvládne, ale jen těsně o gól. 1:2

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích