3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 10:15

30.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klíčany si v posledním utkání poradily s Hvozdnicí


Branky


37. T. Krimlák , 40. T. Krimlák (p.) , 83. T. Buldra - 69. M. Novák
9

Klíčany - V poslední zápase sezony se střely týmy, kterým o nic nešlo a to také bylo znát. Hrálo se pěkné utkání, ve kterém Hvozdnici nepomohl ani další skvělý výkon Třešňáka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólový Krimlák

Domácí vstoupili do utkání aktivně, ale ze svých šancí v úvodu utkání se nedokázali prosadit. Hvozdničtí naopak hrozili tradičně Třešňákem a mladým Novákem. První branka padla až ve 37. min., T. Krimlák obešel brankáře a zakončoval do prázdné branky - 1:0. Ve 40. min. zahráli hosté ve vápně rukou a kopala se penalta, kterou proměnil také T. Krimlák - 2:0. 

Hvozdnický odpor zlomil Buldra

Druhý poločas se hosté snažili o snížení a dočkali se v 69. min., když Třešňák na velkým vápně přihrál míč na Novákovi a ten si skvěle prvním dotykem připravil pozici pro střelbu a technickou střelou rozvlnil síť domácí branky - 2:1. V 83. min. přišlo definitivní rozhodnutí po zakončení Buldry, který byl ve vápně zcela volný a neměl problém uklidit míč podél brankáře - 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Klíčany
Tomáš Jurčík: "Zasloužené vítězství a hlavně jsme dodrželi to, co jsme si řekli v šatně. Chtěli jsme vyhrát, aby oslavy byly v dobré náladě a to se taky povedlo. V tomto férovém utkání bylo super i rozhodčí."




Sestavy


TJ Klíčany
P. Holý [-] - T. Jurčík [-] , J. Musil [-] , Š. Vošta [-] - J. Předota [-] (55. V. Bellada [-] ) , D. Minha [-] (66. Z. Malík [-] ) , T. Buldra [-] , T. Petříček [-] (89. S. Vávra [-] ) , P. Hájek [-] (85. J. Horák [-] ) - T. Krimlák [-] (57. J. Ježek [-] ) - M. Krimlák [-]

SK Hvozdnice
T. Hubínek [-] - M. Novák [-] , J. Mrhal [-] , M. Matys [-] , L. Obermajer [-] , D. Petschl [-] , M. Dolejš [-] , M. Fábera [-] (46. J. Hušbauer [-] ) , L. Třešňák [-] , J. Neumann [-] , K. Rochl [-]

ŽK: 81. M. Matys .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Žaba Jiří - GARAJA Miroslav, KAUCKÝ Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Petr Dobrovolný
Tip experta: výhra domácích

V zápase, ve kterém o nic nejde budou padat góly. Tipuji výhru domácích v poměru 4:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza