4:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 10:15

29.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase, ve kterém o nic nešlo zvítězila Hvozdnice nad Rejšicemi


Branky


46. M. Novák , 49. L. Obermajer , 64. M. Dolejš (p.) , 67. M. Novák - 44. D. Zikmunda , 77. D. Zikmunda
11

Hvozdnice - Domácím v duelu, ve kterém již zachráněná Hvozdnice přivítala sestupující Rejšice, chyběl zraněný Mráz a netradičně na postu útočníka tak nastoupil Novák. Tento tah se ale trenérovi podařil na výbornou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólů se dočkali diváci až v závěru

Útočný fotbal pro diváky se musel líbit. Hostující obraně dělal problémy mladý Novák, který nastoupil na pozici útočníka místo indisponovaného Mráze a také tradičně Třešňák. Ani jeden z nich ale své úvodní šance nevyužil, proti byl brankář Roudnický.

 

Po úvodních pokusech domácích se dostávali také více do hry Rejšice a po aktivní hře se dočkaly penalty po faulu Dolejše, Hubínek však pokutový kop zmařil. Ve 44. min. kopali hosté rohový kop a na přední tyči se zjevil Zikmunda a otevřel skóre utkání - 0:1. Hned po rozehrávce si vzal míč Třešňák a prostrčil na Nováka, který po úniku srovnal - 1:1.

Domácí rozhodli povedenou tříminutovkou

Ve 49. min. se po rohu Petschla odrazil míč k Obermajerovi a ten pěknou střelou z hranice vápna poslal domácí poprvé v utkání do vedení - 2:1. V 64. min. měli výhodu penalty také domácí po ruce Jona. Míč si postavil Dolejš a nezaváhal - 3:1. Domácí neměli dost a hned v 67. min se podruhé v utkání trefil opět výborně hrající Novák - 4:1. V 77. min. přišla ještě jedna branka utkání, o kterou se postaral také podruhé v zápase skórující Zikmunda. Po zbytek zápasu už se jen dohrávalo. 



Ohlasy k zápasu


SK Hvozdnice
Karel Rochl: "V klidném utkání, ve kterém už ani jednomu týmu o nic nešlo, se hrál otevřený útočný fotbal. Hostům dělal problémy hlavně Novák s Třešňákem. Nevyužili jsme úvodní šance a Rejšice se dostaly do hry a v závěru poločasu také do vedení. Hned jsme ale srovnali. Druhý poločas se hrálo v klidném tempu a my odskočili na rozdíl tří branek a po snížení se pak již zápas jen dohrával."




Sestavy


SK Hvozdnice
T. Hubínek [-] - M. Novák [-] , J. Mrhal [-] , M. Matys [-] , L. Obermajer [-] , D. Petschl [-] (70. L. Mráz [-] ) , M. Dolejš [-] , M. Fábera [-] (79. M. Varga [-] ) , L. Třešňák [-] , J. Neumann [-] , K. Rochl [-]

SK Rejšice
F. Roudnický [-] - M. Karela [-] , V. Pečínka [-] , O. Jon [-] , M. Korejza [-] - L. Kučera [-] , A. Fingerhut [-] , M. Sabol [-] , F. Kořínek [-] , D. Zikmunda [-] - V. Hlaváč [-] -

ŽK: 41. M. Dolejš .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Ducký František - ZUSKA Oldřich, DIVILEK Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Martin Vašek
Tip experta: výhra domácích

Rejšice určitě zabojují o body, budou to mít ale těžké a čekám vyrovnaný zápas, kvalita bude spíše na straně Hvozdnice a očekávám výhru domácích.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: výhra domácích