3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

28.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kutná Hora své šance neproměnila, a tak se z výhry radovaly Horky


Branky


12

Horky - Na domácí půdě přivítaly Horky soupeře, který hraje o záchranu. Hosté potřebují v boji o setrvání v soutěži kaýdž bod, ale s půdy druhého celku odjeli bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení domácích

Domácím vyšel úvod zápasu. V 9. min. využil chybu Kutnohorských Korec a dloubáčkem vstřelil první branku utkání - 1:0. Hosté se poté dostali do hry, drželi míč a měly náznaky šancí. Udeřilo ale znovu na druhé straně. Po rohovém kopu Smetany si nerozuměl stoper s brankářem, Šťastný míč prodloužil k Murárikovi a ten na zadní tyči již neměl problém míč uklidit do sítě - 2:0. 

Hosté měli velké množství šancí, ale gól žádný

V 50. min. měl první velkou šanci hostí Bílek, ale vychytal ho Michňa. Po hodině hry hlavičkoval Kulhánek a překonaného brankáře domácích zastoupil na brankové čáře jeden z obránců. V 67. min. podnikly Horky rychlou brejkovou akci a na konci byl střílející Doležal - 3:0. Domácí uspokojeni tříbrankovému vedení polevili a přicházely šance hostů. Dvě velké šance měl znovu Bílek, ale nemířil přesně a s pokusem Svobody si poradil Michňa. 



Ohlasy k zápasu


FC Horky nad Jizerou
Aleš Kohout, trenér: "Zápas jsme začali dobře, přitlačili jsme soupeře a vstřelili úvodní gól. Poté jsme přidali druhý. Druhý poločas byla Kutná Hora nebezpečná, ale neměla štěstí v zakončení. Netrefovali branku, a když ano, tak byl nás gólman Michňa na pravém místě. Chvílemi jsme byli nekoncentrováni, proto se soupeř dostával do šancí. Naštěstí jsme vstřelili třetí branku. Konečně jsme prolomili střeleckou smůlu a zaslouženě vyhráli."

Sparta Kutná Hora
Radek Kulhánek, trenér: "Průběh zápasu mi stejně nikdo věřit nebude. Začali jsme klasicky, jako každý zápas venku. Chtěli jsme hrát zodpovědně, ale v deváté minutě jsme dostali gól po našem laxním nepokrytí hráče. Následně jsme se dostali do hry, ale osm minut před koncem první půle si nerozuměl stoper s brankářem, domácí kopali roh, z něhož nám dal znovu nepokrytý domácí fotbalista druhý gól. Na začátku druhého poločasu jsme měli dvě velké šance, které jsme neproměnili. Pak domácí podnikli rychlý brejk a prohrávali jsme o tři branky. Hráli jsme proti druhému týmu tabulky a domácí nás trestali z brejků. Následně začal festival našich zahozených šancí. V poslední čtvrthodině jsme jich měli asi pět, ale branku jsme nedali. Soupeř úplně fyzicky odešel, ale bohužel nedáme branky. Nemůžeme tak pomýšlet na body. Ve finále mohlo být skóre tři-tři nebo čtyři-tři pro nás. Budeme bojovat dál. Zůstáváme čtvrtí od konce. Vše je v našich rukách. Když o víkendu porazíme Semice, na které máme čtyřbodový náskok, bude rozhodnuto. Čeká nás klíčový zápas jara."



Sestavy


FC Horky nad Jizerou
L. Michňa [-] - M. Šťastný [-] , Z. Zahálka [-] - M. Karásek [-] , O. Murárik [-] , T. Doležal [-] , J. Horák [-] , S. Smetana [-] , P. Klain [-] - M. Korec [-] (61. R. Šimek [-] ) , B. Nádeníček [-] (77. A. Kohout [-] )

Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] - L. Marek [-] , J. Hradílek [-] , O. Filipec [-] , V. Semrád [-] , M. Wolf [-] (77. V. Piskač [-] ) , O. Matoušek [-] (46. P. Saulich [-] ) , J. Kulhánek [-] (72. J. Svoboda [-] ) , J. Nekvinda [-] , B. Franc [-] , P. Bílek [-]

ŽK: 21. M. Karásek - 16. L. Marek , 41. O. Matoušek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Suchý Aleš - NEPOVÍM František, NĚMEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Josef Galbavý
Tip experta: výhra domácích

Horky jsou tým, který vyhrává hlavně doma, tudíž výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza