Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

28.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rejšice porazily Semice


Branky


12

Rejšice - Na domácím hřišti přivítali fotbalisté Rejšic souseda v tabulce - Semice. Hosté by v případě výhry opustili sestupové pozice, vyhrát se jim ale nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka první poločas nepadla

Fotbalisté Semic věděli, že případná výhra je díky porážce Poříčan pošle právě před tohoto soupeře. První poločas nenabídl žádné branky, na ty si diváci museli počkat do do dějství druhého. 

Výhra domácích

Hned ve 46. min. se do zakončení dostal domácí Hlaváč a rozjásal příznivce Rejšic - 1:0. V 60. min. zvýšil vedení svého týmu Bělík - 2:0. Šance a naděje přišla pro hosty v 67. min., když snížil Kamlach - 2:1. Naděje ale zhasla pro hosty hned v 68. min. po střele Kořínka, který poslal domácí znovu do dvoubrankové vedení 3:1. 



Ohlasy k zápasu



AFK Sokol Semice
Miroslav Čepelka, vedoucí mužstva: "Podali jsme suverénně nejhorší výkon na jaře. Je to nepochopitelné, bojovnost celého mužstva byla na nule. V prvním poločase jsme měli asi čtyři šance, to samé měli ale i domácí. Do druhé půle jsme vstoupili tak, že jsme dostali hned gól. Poté co jsme snížili a mohli jsme se dostat zpět do zápasu, hned po rozehrání jsme inkasovali potřetí. Pak už to byla jen křeč a čekání na konec zápasu."



Sestavy


SK Rejšice
L. Novák [-] - O. Jon [-] , R. Kopecký [-] , M. Karela [-] , A. Fingerhut [-] - L. Kučera [-] - Z. Bělík [-] , M. Maňas [-] (86. M. Korejza [-] ) , M. Falta [-] (40. D. Zikmunda [-] ) , F. Kořínek [-] , V. Hlaváč [-] (75. M. Sabol [-] )

AFK Sokol Semice
L. Štrupl [-] - P. Hobík [-] , J. Vavřík [-] , D. Šimek [-] , T. Hromadník [-] , J. Cáska [-] , P. Rychtařík [-] (64. Š. Jareš [-] ) , T. Dudla [-] , M. Novák [-] (70. V. Kavka [-] ) , J. Kamlach [-] , Š. Bříza [-]

ŽK: 73. O. Jon .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TRUMPUS Zbyněk - POSPÍŠIL Miloslav, KVASNIČKA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Josef Galbavý
Tip experta: výhra domácích

V Rejšicích je to zápas o záchranu. Výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích