S. Ibe 56.
R. Zlata 65.
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 17:00

27.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota zastavila vítěznou sérii Poříčí


Branky


56. S. Ibe , 65. R. Zlata
12

Lhota - Fotbalisté Poříčí nad Sázavou vystoupali díky jedenácti výhrám v jarní části až do čela tabulky. V posledním zápase se jejich vítězná série zastavila na hřišti čtvrté Lhoty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velké množství šancí, ale gól žádný

Ofenzivní zápas, který se musel divákům líbit, začali hostující hráči lépe, ale Balata po úniku Filipa v první minutě z malého vápna rozvlnil jen boční síť a za chvíli našel Trpišovský svým pokusem rukavice domácího brankáře. Ani domácí nelenili a podnikali nebezpečné akce, ale hlavičku Danylycha a hlavně střelu Kwameho z otočky z hranice velkého vápna vychytal brankář Tlamicha. Poříčí mělo velký závar, ale gólem neskončily pokusy Balaty, Filipa a ani Rejhona. Tvrdou střelu Vernera vyrazil Tůma a rána Rejhona z uctivé vzdálenosti těsně minula branku.

 

S šancí přišli opět i také domácí, ale Kudelovu střelu vytáhl Tlamicha. Ve 38. min. se v největší šanci prvního poločasu ocitl hostující Trpišovský, když se po úniku obránce Žáka ocitl sám před brankářem, ale svým pokusem přestřelil nejen branku, ale také také ochrannou síť za bránou.

Po změně stran začaly padat góly

Začátek druhého poločasu vyšel lépe domácím. V 56. min. si Ibe zpracoval míč na prsa kolem penaltového puntíku, pokryl si míč před Vackem a z otočky prostřelil Tlamichu - 1:0. Lhotu branka nabudila a za chvíli se radovali podruhé, když se nedohodli Žák s Tlamichou, mezi které vběhl Zlata a přehodil brankáře Poříčí - 2:0.

 

Snížit mohli po rohových kopech hlavičkující Trpišovský a Vacek, ale mířili nad branku. Poříčí hru více otevřelo a domácí měli brejkové situace, které ale zůstaly nevyužity.



Ohlasy k zápasu


SK Lhota
Zdeněk Kudela, trenér: "K nedělnímu střetnutí přijel do Lhoty suverénní vedoucí celek soutěže. Na podzim jsme sice v Poříčí zvítězili 3:0, ale jejich jarní tým prošel téměř kompletní výměnou. A v neděli v jejich mužstvu nastoupili pouze dva třicátníci. Věděli jsme tedy, že proti nám vyrukuje běhavý a herně vyspělý tým. A první poločas také prognózu potvrdil. Hosté se ve velkém vedru dobře pohybovali a kombinovali. Ale my jsme byli dobře připraveni, vcelku slušně jsme vykrývali těžiště hry a vytvořili jsme si několik dobrých střeleckých příležitostí. Střelu Matyho Kudely brankář Tlamicha jen s obtížemi vyrazil, Denis Danylych dobře tlačil střelu hlavou k tyči a Eric Kwame krásnou střelou z otočky k tyči málem hostujícího brankáře nachytal. Co nás ale stále dokola ve hře sráží, jsou lehce odevzdané míče soupeři po nevynucených chybách. I Poříčí mělo několik slibných náznaků šancí po překvapivých kombinacích. Naše obrana však vše, byť někdy úporně, vyřešila. Pro další vývoj hry a výsledek bylo moc důležité, že někteří naši hráči, zejména Zlata, Danylych, Ibe a Kabyl, ve druhém poločase svůj individuální výkon velmi zlepšili. Z logiky věci jsme šli zaslouženě do vedení dvěma překrásnými góly. Stanley Ibe si v pokutovém úzení výborně na prsou zpracoval přesný Šalamounův centr a těsně před dopadem poslal míč z voleje rovnou za záda brankáře Tlamichy. Ten náš druhý gól byl potom vyústěním mnoha pro fotbal předůležitých hráčských vlastností. Renda Zlata vůbec nešetřil krokem v situaci, kdy řada hráčů by to už ve své mysli tzv. zabalila. Důsledně pokračoval ve sprintu, kdy obránce i brankář soupeře měli jenom snad zbývající sekundu k tomu, aby vše bezpečně pro svůj celek vyřešili. Renda ale právě v tom zlomku sekundy šel dlouhou nohou mezi obránce a brankáře a míč píchl kolem, v tu chvíli bezmocného brankáře, do sítě. Krásný a zasloužený gól! Zbytek zápasu jsme už pak udrželi zkušeně pod kontrolou. Zvítězili jsme naprosto zaslouženě po bojovném a velmi slušném výkonu celého týmu."

SK Posázavan Poříčí n. S.
Pavel Šimáček, trenér: "Paradoxně jsme hráli lépe než s Kutnou Horou, ale na body to tentokrát nestačilo. V útočném zápase, který se musel divákům líbit, rozhodlo, kdo ze šancí vstřelí první gól. To se povedlo domácím, a tak asi zaslouženě vyhráli. Klukům nemůžu upřít snahu, dobře kombinovali, měli jsme pěkné akce, bohužel jsme žádnou nedotáhli do gólového konce. Zlom zápasu na naší straně měl Kuba Trpišovský v závěru poločasu, ale tentokrát ve velké šanci selhal, a tak se radovali domácí. Mrzí nás to, ale asi to jednou muselo přijít. Nicméně po porážce Horek v Semicích můžeme již v pátek s Poříčany rozhodnout o tom, že soutěž vyhrajeme, což je pro nás velká motivace a věřím, že to zvládneme."



Sestavy


SK Lhota
J. Tůma [-] - R. Zlata [-] , E. Adjei [-] , L. Primus [-] (88. O. Popok [-] ) , M. Kudela [-] (82. J. Nedvěd [-] ) , S. Ibe [-] (90. P. Vošmík [-] ) , J. Kabyl [-] , T. Borek [-] , D. Danylych [-] (74. J. Kunc [-] ) , R. Neumann [-] , M. Šalamoun [-]

SK Posázavan Poříčí n. S.
- A. Tlamicha [-] , V. Peroutka [-] , D. Verner [-] (68. T. Říha [-] ) , M. Jíša [-] , J. Trpišovský [-] (82. O. Páv [-] ) , D. Rejhon [-] , D. Filip [-] , J. Žák [-] , V. Balata [-] , J. Pohorský [-] , K. Vacek [-]

ŽK: 34. M. Kudela , 77. T. Borek - 43. D. Rejhon , 90. M. Jíša .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HOLAKOVSKÁ Tereza - DOHNAL Lukáš, REMENEC Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Štěpán Vošta
Tip experta: výhra hostů

Vedoucí celek nezaváhá.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Poříčí na jaře poprvé zaváhá