2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 10:15

27.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kutná Hora se přiblížila vytoužené záchraně


Branky


12

Kutná Hora - Fotbalisté Kutné Hory bojují o setrvání v krajském přeboru. Na domácím hřišti přivítali Nespeky a vybojovali nesmírně důležité tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do třetice všeho dobrého pro Nespeky

Hned v úvodu se začalo hrát bojovné utkání, ale bez větších šancí. Domácí hrozili ze standardních situací, ale bez vážnějšího zakončení. Ve 23. min. se osmělili také hosté, ale dlouhý aut Večery srazil na rohový kop obránce po střele Krejzy. Ve 31. min. rozvlnili domácí síť branky Drážka po rychlé brejkové situaci, kterou zakončil Kulhánek - 1:0.

 

Vzápětí mohlo být srovnáno, ale střela Kubce z přímého kopu jen těsně minula branku. V další šanci se objevil Pešta, ale s jeho pokusem si poradil Malý. Do třetice už to hostům vyšlo. Ve 40. min. napřáhl parádně z dálky Pešta a trefil se přímo do šibenice - 1:1.

Důležitou výhru trefil Cimr

V podstatě celý druhý poločas se hrál ve velkém tempu. Jako první se dostal do šance nespecký Mikolanda, ale branku netrefil. Na straně domácích se řítil sám na Drážka Hradílek, ale hostující brankář střelu vyrazil. Po šedasáti minutách se ocitl na hranici velkého vápna Kukač, ale domácí branku z nadějné pozice přestřelil.

 

Rozhodující moment zápasu přišel v 82. min., když centrovaný míč z pravé strany trefil přesně Cimr - 2:1. V závěru zápasu Kutnohorští výhru ubránili.



Ohlasy k zápasu


Sparta Kutná Hora
Radek Kulhánek, trenér: "Musím říci, že se jednalo o velice těžké utkání s kvalitním soupeřem, který posílil a zkvalitnil kádr. Po zimní pauze jsme byli před soupeřem a nyní mají Nespeky dvaačtyřicet bodů, hrají kolem sedmého místa a jsou úplně v klidu. Mají pár zkušených hráčů a zbytek tvoří mladí kluci. Čekali jsme, že spíše my budeme atakovat vršek tabulky, ale opak je pravdou. Na hřišti Nespek jsme na podzim po penaltách vyhráli, byli jsme tehdy v tabulce před nimi a vůbec by mě nenapadlo, že na jaře budeme v opačné pozici. Dostali jsme se do vedení po pěkné akci. Křižný pas hezky zpracoval Kulhánek, uvolnil se a vedli jsme. Bohužel těsně před poločasem soupeře vyrovnal po krásné střele k tyči ze třiceti metrů. Chlapci pochopili, že v zápase o všechno musíme zvítězit a vydali se do maxima. Podařilo se nám dát branku na dva jedna a v závěru jsme vedení o gól ubránili. Musím kluky pochválit. Jejich nasazení bylo enormní a jsme rádi, že máme tři body. Doufejme, že nám pomohou k záchraně."

TJ Sokol Nespeky
Petr Králíček, prezident klubu: "Byl to naprosto vyrovnaný, bojovný zápas, ve kterém si hráči hrábli na dno. Jen škoda, že jsme dostali dva hloupé góly, na druhou stranu jsme dali krásný gól Peštou. Po remízovém poločase mohly oba týmy rozhodnout, a asi to tak fotbalový bůh chtěl, aby domácí vyhráli, protože měli větší touhu po vítězství. Na to, jak byl zápas ze strany soupeře vypjatý, tak to byla naprosto férová záležitost. Rozhodčí utkání perfektně odřídili a nebyl žádný problém."



Sestavy


Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] - L. Marek [-] , J. Hradílek [-] , O. Filipec [-] , V. Semrád [-] , M. Wolf [-] (81. V. Piskač [-] ) , D. Cimr [-] , J. Kulhánek [-] (69. O. Matoušek [-] ) , J. Nekvinda [-] , B. Franc [-] , P. Bílek [-]

TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - A. Konopisky [-] , T. Krejza [-] , M. Burian [-] , O. Urban [-] , M. Večera [-] - D. Pešta [-] , J. Kukač [-] , L. Braný [-] - P. Mikolanda [-] , D. Kubec [-] (69. F. Iheanacho [-] )

ŽK: 61. J. Hradílek - 85. T. Krejza , 90. J. Kukač .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Polák Ivo - VYHNAL Karel, ČECHMÁNEK ING. Igor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Štěpán Vošta
Tip experta: remíza

Kutná Hora nebude bodovat naplno, ale vyhraje na penalty.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Kutná Hora doma musí vyhrát