1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

26.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opět se ukázalo, jak je Lukáš Třešňák důležitým hráčem Hvozdnice


Branky


14

Hvozdnice Do Hvozdnice přijela Libiš, které se na jaře na hřišti soupeři nedaří a to se také potvrdilo i tentokrát. Hvozdnice si výhrou s velkou pravděpodobností zajistila příslušnost v krajském přeboru i pro příští sezonu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas na nula nula

První poločas byli lepším týmem hosté. Více drželi míč na svých kopačkách. Hvozdnice hrozila ze vzduchu, ale libišská obrana byla pozorná. Do šancí se dostali Šobr a Stibora, ale jejich střely z hranice vápne nebyly přesné. Ze strany postupval na domácího brankáře Šobr, ale nedokázal ho prostřelit. 

Exligová spolupráce

Druhý poločas začal podobně jako ten první. Libiš chtěla strhnout vítězství na svou stranu a tak se pro domácí otevírala hostující obrana na rychlé protiútoky. Šanci měl ale hostující Stibora po rohovém kopu, ale odražený míč napálil nad branku Hubínka. Pak se ukázala kvalita Lukáše Třešňáka, který v 70. min zatáhl míč po levé straně a po centru na zadní tyč a spolupráci se Straceným, dalším bývalým ligovým fotbalistou se domácí dostali do vedení. Stracený hlavou doklepl míč do odkryté branky - 1:0.

 

Libiš hru otevřela ještě více a to byla voda na mlýn pro další protiútoky domácích. Třešňák se s míčem dostal až do vápna, kde byl podražel a kopala se penalta. Míč si vzal Mráz, ael trefil pouze břevno. A díky libišskému Brožkovi se stav již nezměnil. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Libiš, z.s.
Přemysl Dušek: "Když neproměníme šance, tak nemůžeme vyhrát. Rozhodčí zase decentně pomáhal domácím, ale jen na konci zápasu. Určitě se na to ale nemůžeme vymlouvat. Byli jsme lepším týmem, kombinovali jsme, ale jsme bez bodu. Po obdržené brance podnikali domácí rychlé akce do naší otevřené obrany a jen díky Brožkovi zůstalo skóre jen o jednu branku. Před vstřeleným gólem ale žádné šance vůbec neměli."



Sestavy


SK Hvozdnice
T. Hubínek [-] - D. Petschl [-] , L. Stracený [-] , M. Novák [-] , L. Obermajer [-] , M. Dolejš [-] , J. Mrhal [-] , L. Třešňák [-] , J. Neumann [-] , L. Mráz [-] , K. Rochl [-]

TJ Sokol Libiš, z.s.
M. Brožek [-] - M. Pešek [-] , P. Dušek [-] , J. Prieložný [-] (67. M. Malák [-] ) , P. Novotný [-] , I. Adenubi [-] , P. Dobrovolný [-] (82. J. Matucha [-] ) , M. Šobr [-] , V. Stibora [-] (86. F. Mündl [-] ) , V. Turek [-] (70. T. Stejskal [-] ) , T. Vaněk [-]

ŽK: 64. D. Petschl - 53. V. Stibora , 73. T. Vaněk , 88. M. Malák , 88. M. Brožek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Čermoch Jakub - BARTŮŠEK Zdeněk, NERAD Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Huttr

Expert: Vít Pečínka
Tip experta: výhra hostů

Libiši se v poslední době bodově nedaří, ale tentokrát si odveze vítězství.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích