P. Janda 37.
O. Puk 41.
D. Snop 67.
3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 17:00

25.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležité body pro Poříčany


Branky


37. P. Janda , 41. O. Puk , 67. D. Snop - 44. V. Bellada , 82. Z. Malík
10

Poříčany - Fotbalisté Poříčan stále živý naději na záchranu krajského přeboru a nyní si připsali další velmi důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kontaktní gól před poločasem

Pro Poříčany byl zápas s Klíčany velmi důležitý, protože všechny týmy, které hrají o záchranu, vyhrály. Nepovedlo se to jen Semicím. Od začátku byl zápas opatrný, domácí nechtěli udělat žádnou zbytečnou chybu. Navíc se dostali do vedení ve 37. min. po zakončení velmi aktivního Jandy, kterému míč připravil Snop - 1:0. Pak přišla velká zbraň Poříčan, standardní situace. Nejprve hlavičkoval Pařízek, ale jeho pokus se ještě nevešel mezi tři tyče.

 

Ve 41. min. po rohovém kopu hlavičkoval Puk, který se z těchto pozic nemýlí - 2:0. To ale nebylo z prvního dějství vše. Klíčany ve 44. min slížily zásluhou Bellady - 2:1. 

Poříčany závěr zvládly

Druhý poločas přinesl změnu skóre až v 67. min., když si Snop udělal z obránců kužele a střelou k tyči překonal Holého - 3:1. Navýšit mohl kapitán Prejsek, který mohl zakončovat do prázdné brány, ale zradilo ho zpracování.

 

Klíčanští mohli snížit po chybě domácí obrany, ale naposlední chvíli zasáhnul Puk. Kontaktní branka ale přišla v 82. min, když hosté využili další chybu, trefil se malík - 3:2. Více už se ale v utkání nestalo.



Ohlasy k zápasu


SK Poříčany
David Snop: "Dal jsem rozhodující třetí gól, na dva jsem nahrál a šli jsme domů (smích). Hosté moc nehráli, i když dali dvě branky. My jsme dali první gól po rychle rozehrané standardní situaci, druhý hlavou po rohovém kopu a třetí po střele. Myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě. Jsou to pro nás hodně důležité tři body, ale stále jsme namočeni v pásmu sestupu."




Sestavy


SK Poříčany
J. Klíma [-] - P. Janda [-] , F. Kmoníček [-] (83. F. Stárek [-] ) , D. Nedvěd [-] , D. Snop [-] , O. Puk [-] , S. Netolický [-] (90. A. Kopecký [-] ) , L. Holler [-] , V. Pařízek [-] , J. Prejsek [-] , L. Mužík [-] (55. L. Hampl [-] )

TJ Klíčany
P. Holý [-] - T. Jurčík [-] , J. Musil [-] , M. Krimlák [-] , Š. Vošta [-] (74. P. Dvořák [-] ) - P. Hájek [-] , J. Předota [-] , V. Bellada [-] (66. V. Jalaghonia [-] ) , T. Petříček [-] , D. Minha [-] (71. M. Klár [-] ) - T. Krimlák [-] (76. Z. Malík [-] ) -

Počet diváků: 105. Rozhodčí: TRUMPUS Zbyněk - KOSINA Ladislav, ZDENĚK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Zdeněk Zahálka
Tip experta: výhra domácích

Pokud chtějí Poříčany ještě myslet na záchranu, tak musí bezpodmínečně vyhrát. To bude silný motor v tomto nedělním utkání, jenž hostům vyhovovat nebude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích