0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 17:00

25.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nespeky šokovaly Horky


Branky


10

Horky - Po minulém týdnu a zápasu o první místo, který Horky nezvládly s Poříčím, přivítaly nyní na svém hřišti osmé Nespeky, které se postaraly zatím o největší překvapení kola. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólový Večera

Zápas začali lépe domácí, ale v nejvější šanci nedotlačili míč do sítě po rohovém kopu a trmě vrmě. Po čtvrthodině zahrozili také prvně hosté, když po dlouhém autovém vhazování hlavičkovali do tyče a míč z brankové čáry odvrátil domácí obránce. Poté hráli Nespečtí velmi dobře dozadu a jak to šlo, vyráželi do brejků.

 

Iheanacho si ještě po proběhnutí obranou v poslední chvíli míč předkopl, ale ve 32. min již Nespeky domácí šokovaly. Kukač vybojoval míč u brankové čáry, naservíroval ho v zápase překvapivě pravému záložníkovi Večerovi a ten po parádní střele z rohu šestnáctky o tyč otevřel skóre utkání - 0:1. Hráči Horek byli opařeni, a tak kralovali na hřišti hosté, rána Krejzy z dálky letěla ještě těsně vedle. Ovšem v posledních vteřinách první půle si naběhl opět Večera na centr ze strany a z malého vápna zajistil svému týmu dvoubrankové vedení - 0:2.  

Skvělý Drážek

Po změně stran domácí přidali a začali se dostávat do nebezpečných zakončení, jenže v brance hostů stál Drážek, který byl domácím velkou překážkou. Nejprve vyrazil ránu Klaina, následně v obrovské šanci vychtal na malém vápně zakončujícího Nádeníčka po průniku Korce a poradil si i osamoceným Cepkou. Do branky se pak nevešla hlavička jednoho z domácí hráčů po rohovém kopu.

 

Hosté dál útočili převážně z brejků, ale do šance se dostali až v 75. min a hned Kubec sólo proměnil - 0:3. O chvíli později ještě Peště nepřekonal Michňu, ale to hostům již nevadilo. 



Ohlasy k zápasu


FC Horky nad Jizerou
Aleš Kohout, trenér: "K zápasu je těžké něco psát, když prohrajete. Chtěli jsme od začátku soupeře přitlačit, což se nám na patnáct minut povedlo, ale to bylo z prvního poločasu vše. Měli jsme jednu slibnou příležitost, kterou soupeř zachraňoval na brankové čáře. Pak už hráli jen hosté, kterým o nic nešlo a přijeli si zahrát fotbal, brali to ale dost ostře, to zápas vyhrotilo. My jsme byli bez důrazu a udělali jsme několik chyb, které soupeř potrestal. Ve druhém poločase jsme měli dvě slibné šance, kdy stáli Nádeníček a Cepka sami před brankářem hostí, ale šance neproměnili. Ke konci utkání nás hosté ještě jednou potrestali, když už jsme hráli vabank a bylo jasné, že je po zápase. Nemáme to potřebné štěstí v proměňování šancí. Doufám, že změníme a budeme brzy bodovat."

TJ Sokol Nespeky
Petr Králíček, prezident klubu: "Zápas na kvalitním hřišti s kvalitním soupeřem jsme si všichni užili. Všechno do sebe krásně zapadlo a v prvním poločase jsme hráli asi nejlépe v sezóně. Jsem na kluky strašně pyšný, strašně jim děkuji, jsem prostě nadšený. Vím, že se někteří kluci malinko zdrželi na pátečních šedesátinách nespeckého fotbalového nestora Míly Maršíčka. na jejich výkonu to ale nebylo znát a vítězství mu dali jako dárek."



Sestavy


FC Horky nad Jizerou
L. Michňa [-] - M. Šťastný [-] , Z. Zahálka [-] (46. M. Korec [-] ) - T. Doležal [-] , L. Cepka [-] , P. Klain [-] (46. A. Kohout [-] ) , J. Horák [-] - B. Nádeníček [-] - O. Murárik [-] , M. Karásek [-] , S. Smetana [-] (78. R. Šimek [-] )

TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - A. Konopisky [-] , O. Urban [-] , M. Večera [-] , M. Burian [-] , T. Krejza [-] - J. Kukač [-] , L. Braný [-] , D. Pešta [-] (79. M. Voráček [-] ) , F. Iheanacho [-] - D. Kubec [-] (83. A. Jasz [-] )

ŽK: 31. J. Horák , 56. S. Smetana , 66. M. Korec , 67. A. Kohout - 56. F. Iheanacho , 59. D. Kubec , 63. D. Pešta , 85. A. Jasz , 89. O. Urban .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Suchý Aleš - NĚMEČEK Josef, MANSOUR Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Zdeněk Zahálka
Tip experta: výhra domácích

Musíme napravit zaváhání z Poříčí a vyhrát!

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích