4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 10:15

25.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kutná Hora si hladce poradila se Spartakem


Branky


37. J. Hradílek , 44. O. Filipec , 55. B. Franc (p.) , 69. D. Cimr
9

Kutná Hora - Kutnohorští fotbalisté bojují o setrvání v nejvyšší krajské soutěži a v tomto kole přivítali na domácí půdě celek z horní části tabulky - Spartak Příbram. Postavení v tabulce nehrálo žádnou roli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Filipec dal gól přímo z rohu

Domácí zahrozili již v 7. min. Marek utekl hostující obraně, předložil míč Cimrovi, který mířil těsně nad. O deset minut později dostal nabito Semrád, ale jeho střela zpoza vápna skončila na břevně. Poté hráli více s míčem u nohy Příbramští, ale nedostávali se do zakončení.

 

A tak udeřilo dvakrát na domácí straně. Nejprve propukla radost ve 37. min., když se gólově po vysunutí Nekvindy prosadil Hradílek svou křižnou střelou na vzdálenější tyč - 1:0. Těsně před poločasovou pauzou zakroutil balón z rohového kopu přímo do brány Filipec - 2:0. Vzápětí mohlo dojít ke snížení po chybné malé domu v podání Semráda, ale tuto možnost Bábíček nevyužil. 

Domácí si výhru pohlídali

I ve druhém poločse se hrálo podle kutnohorských not. V 55. min. měli domácí výhodu pokutového kopu po faulu na Nekvindu a Franc bezpečně proměnil - 3:0. O pět minut později pláchl hostující obraně Filipec, předložil Markovi a ten ve vyložené pozici orazítkoval jen břevno branky Solnaře.

 

Domácí se dočkali čtvrtého zásahu. V 69. min. pěknou kombinační akci završil doklepnutím míče do prázdné brány Cimr - 4:0.



Ohlasy k zápasu


Sparta Kutná Hora
Radek Kulhánek, trenér: "Konečně jsme spokojeni. Čtyři nula je dobrý výsledek. Ze začátku jsme chvíli tápali, ale poté jme se dostali do hry. Dali jsme pěkné branky. Pozitivní je, že se do hry dostali všichni hráči, i náhradníci, kteří dlouho nehráli. Je to daleko lepší situace, když máme k dispozici zdravé hráče. S tím jsme spokojeni. Čeká nás ještě dlouhá cesta. Dalších pět kol bude rozhodovat o tom, jak na tom jsme. Dnes jsme si pomohli třemi body."

Spartak Příbram
Martin Dostálek, vedoucí mužsva: "Sobotní dopoledne v Kutné Hoře bylo vlastně ztracené dopoledne. Pozitivní na tomto zápase bylo, že si mohli další mladí dorostenci vyzkoušet dospělý fotbal. Bohužel, kvalita kvalita zápasu nebyla nijak valná a domácí využívali nákopy k soubojům, které jim rozhodčí ochotně pískal v jejich prospěch. Takže vlastně místo dobrého fotbalu jsme byli svědky toho, kvůli čemu dnešní rodiče váhají dát své děti na fotbal. Škoda, ale tak to ve fotbale zatím chodí. Pozitivní je, že se někteří domácí funkcionáři po zápase alespoň trochu zastyděli. Nic, jedeme dále a doma se těšíme na Lhotu, se kterou chceme ukázat, že fotbal hrát umíme."



Sestavy


Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] - O. Filipec [-] (80. P. Saulich [-] ) , M. Wolf [-] (76. J. Kulhánek [-] ) , L. Marek [-] (85. D. Gygal [-] ) , V. Semrád [-] (70. V. Piskač [-] ) , J. Hradílek [-] , D. Cimr [-] (83. J. Svoboda [-] ) , J. Nekvinda [-] , B. Franc [-] , O. Matoušek [-] , P. Bílek [-]

Spartak Příbram
M. Solnař [-] - O. Matějka [-] , O. Šváb [-] (63. T. Balík [-] ) , P. Červeňák [-] , V. Machač [-] (70. L. Schöbel [-] ) , D. Morav [-] (77. F. Berka [-] ) , A. Bábíček [-] (46. V. Ševr [-] ) , M. Vašek [-] (57. D. Hančár [-] ) , A. Rampa [-] , J. Krejča [-] , D. Klemš [-]

ŽK: 33. O. Matoušek , 87. J. Hradílek - 45. V. Machač , 55. M. Solnař , 58. J. Krejča , 60. O. Matějka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Svoboda Jindřich - ZDENĚK Josef, HRON Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Zdeněk Zahálka
Tip experta: výhra hostů

Příbram fotbalově přehraje svého soupeře a získá plný počet bodů.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů