V. Kraus 2.
M. Fitko 70. (p.)
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 17:00

24.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tuchlovice zvládly utkání s Kutnou Horou


Branky


2. V. Kraus , 70. M. Fitko (p.)
9

Tuchlovice - Kutnohorští fotbalisté bojují o setrvání v krajském přeboru. V dalším kole zavítali do Tuchlovic, které se stejně jako hosté pohybují v dolní části tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kraus v samém úvodu poslal svůj tým do vedení

Hosté zaspali začátek zápasu a hned z první střely inkasovali. Po chybě ve středu pole vyslal oblouček na bránu Kraus po narážečce s Brnovjákem, brankář byl trochu venku a navíc měl míč proti sluníčku a ten zapadl do brány - 1:0. Prvních deset minut se Kutnohorští na hřišti hledali a až postupem času dokázali hru vyrovnat.

 

Ve 26. min. dokázal upláchnout osamocený Cabejšek a hosté měli co dělat, aby mu míč na poslední chvíli vypíchli. V další šanci se domácí ocitli v závěru úvodního dějství po autovém vhazování. Hafenrichter prodloužil balón na Kedroně a ten prověřil připravenost Malého. 

Místo vyrovnání druhý gól domácích

Ve druhém poločase byli lepším týmem hosté, ale hrálo se prakticky jen po vápna. Do slibné příležitosti se dostali Piskač a Matoušek, ale z těchto střel gól nepadl. Poté Pudil předložil míč na Fitka a ten však zakroutil svou střelu jen těsně vedle šibenice. A když už se hosté nadechovali k náporu, byla ve prospěch domácích nařízena penalta po faulu na Fitka, kterou v 70. min. sám tento hráč proměnil - 2:0. To zápas rozhodlo.

 

Poté se už jen dohrávalo a domácí podnikali do otevřené obrany rychlé protiútoky, ale už bez gólového efektu. V 87. min. Fitko vysunul Červenku, který zamotal hlavy dvou obráncům hostí a jeho následnou tečovanou střelu vytáhl Malý na roh jen konečky prstů. 



Ohlasy k zápasu



Sparta Kutná Hora
Radek Kulhánek, trenér: "Bohužel z první střely na bránu jsme inkasovali a do dvacáté minuty se vyloženě hledali. Převzali jsme iniciativu hry, obzvlášť ve druhém poločase jsme byli lepší. Když už to vypadalo, že bychom mohli vyrovnat, dali domácí druhý gól z penalty. Penalta se určitě pískat neměla, ale nechci se dohadovat. My jsme zkrátka nedali gól. Měli jsme jen dvě pološance. Rozhodla už brzká trefa, která nás opařila. Jiné šance už domácí neměli. Hrálo se spíše po vápno. Doma bude vyhrávat každý, takže my musíme taky. Mužstva pod námi prohrála. Všichni hrají ještě mezi sebou. Nás čekají Semice i Rejšice. Je to hodně zamotané a čeká nás boj do posledního kola."



Sestavy


AFK Tuchlovice
D. Franěk [-] - M. Kedroň [-] (81. Š. Procházka [-] ) , V. Kraus [-] , M. Cabejšek [-] , M. Pudil [-] , P. Hafenrichter [-] , M. Brnovják [-] (74. J. Červenka [-] ) , Z. Rada [-] , J. Kala [-] , J. Tirol [-] , M. Fitko [-]

Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] - B. Franc [-] , V. Piskač [-] - L. Marek [-] , J. Nekvinda [-] - D. Cimr [-] - P. Saulich [-] (62. J. Svoboda [-] ) , M. Wolf [-] (46. J. Kulhánek [-] ) , V. Semrád [-] , O. Matoušek [-] , P. Bílek [-]

ŽK: 52. M. Pudil - 31. V. Piskač , 73. P. Bílek , 78. O. Matoušek , 84. B. Franc , 84. J. Svoboda .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: Kubečka Pavel - NEHASIL Karel, MYŠKA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Tady bych to viděl na nulu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů