5:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 14:00

24.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mráz řádil a čtyřmi góly rozhodl o výhře svého týmu


Branky


22. M. Tomanec , 27. L. Mráz , 49. L. Mráz (p.) , 67. L. Mráz , 87. L. Mráz - 9. P. Janda , 39. J. Koula , 58. O. Puk
9

Hvozdnice - Další třaskavý souboj v bitvě o udržení čekal domácí se soupeřem, na jehož půdě na podzim prohráli 1:2 a tudíž byl tento zápas o to důležitější v případném rozhodování lepšího vzájemného zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky na každé straně

Hvozdničtí začali aktivněji, ale první dvě příležitosti zůstaly nevyužity, a tak přišel trest. V 15. min. se trefil střelou z hranice velkého vápna Janda a dostal hosty do psychické výhody - 0:1. Jen sedm minut vydrželo hostům vedení, Tomanec prostřelil z pravé strany brankáře Klímu - 1:1.

 

Ve 27. min. přišla pro oko diváka lahodící akce. Třešňák se uvolnil na levé straně, ideálně uvolnil Hniličku, který ještě pobídl ke skórování volného Mráze, pro kterého již nebyl problém uklidit míč do odkryté brány hostí - 2:1. Do konce poločasu však bylo opět srovnáno, když i druhá střela Poříčan v zápase na bránu skončila v domácí síti, o což se postaral Koula po přihrávce Brahimiho - 2:2.

Poločasový hattrick Mráze

Hned v úvodu druhé půle byl faulován ve velkém vápně Mráz a tentýž hráč výhodu pokutového kopu proměnil - 3:2. V 58. min. již bylo ale opět srovnáno. Po nedůrazu domácí defenzivy zvýšil naděje hostí Puk, jenž vstřelil hlavou třetí branku a vyrovnal - 3:3. Poté následovalo několik šancí na obou stranách, až se ujala ta z 67. min. Novák se uvolnil na pravé straně, našel nabíhajícího Mráze, jenž zřejmě na hrudi donesl míč za brankovou čáru - 4:3.

 

Definitivní podobu výsledku dal svou čtvrtou brankou v zápase opět Mráz, který po brejku obešel i brankáře a rozhodl o tom, že Hvozdnice získala důležité tři body, ale i lepší vzájemnou bilanci s tímto soupeřem, což může být za jistých okolností důležitý faktor.



Sestavy


SK Hvozdnice
T. Hubínek [-] - M. Tomanec [-] (83. M. Dolejš [-] ) , M. Novák [-] , M. Hnilička [-] (64. D. Petschl [-] ) , M. Matys [-] , T. Němec [-] , L. Obermajer [-] , L. Třešňák [-] , J. Neumann [-] , L. Mráz [-] , K. Rochl [-]

SK Poříčany
J. Klíma [-] - J. Koula [-] , P. Janda [-] , F. Stárek [-] (68. L. Mužík [-] ) , F. Kmoníček [-] , L. Hampl [-] , D. Snop [-] , O. Puk [-] , L. Holler [-] , J. Prejsek [-] , A. Brahimi [-]

ŽK: 69. M. Matys , 89. M. Novák - 48. L. Holler .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Pospíšil Miloslav - PUDIL Václav, ZOUFALÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Hvozdnice podle mě vyhraje vyšším rozdílem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích