Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 10:15

24.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V přestřelce a divokém závěru byly nakonec úspěšnější Klíčany


Branky


11. J. Předota , 70. R. Neumann (vl.) , 89. T. Krimlák , 90. T. Krimlák - 12. D. Danylych , 42. J. Kabyl , 87. M. Šalamoun
9

Klíčany - Dlouhých pět zápasu už Klíčany nepoznaly radost z výhry a navíc je čekala Lhota, nelehký soupeř. Pro diváky to musel být infarktový závěr. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení nevydrželo ani minutu

První branku utkání vstřelili domácí. V 11. min. se parádně trefil z přímého kopu Předota, když ještě svůj pokus opřel o tyč a nechytatelně překonal Tůmu - 1:0. Hosté přišli ale s rychlou odpovědí hned vzápětí. Danylych vystřelil a na jeho pokus brankář Zamazal nedosáhl 1:1.

 

Klíčanští měli míč více na svých kopačkách, ale chvíli před koncem prvního poločasu poslal Lhotu do vedení Kabyl po standardní situaci zahrávanou Borkem 1:2.

Hosté dali tři minuty před koncem vedoucí branku, přesto odjeli s prázdnou

Domácí trenér o poločasové přestávce vystřídal dva hráče a pokusil se hru oživit a přišlo vyrovnání po chybě hostí. Z levé strany nezachytili obránci míč v 70. min. a na malém vápně si ho srazil do vlastní branky Neumann a bylo srovnáno - 2:2. Hosté začali hrát zase o něco aktivněji a v závěru zápasu se děly velké věci.

 

Nejprve v 87. min. se v závaru nejlépe orientoval Šalamoun - 2:3. V 89. min. se po centrovaném míči trefil T. Krimlák, když zaváhal hostující brankář i s obranou - 3:3. Hned o minutu později přišel velký obrat. Domácí stačili strhnout vítězství na svou stranu. Po precizní přihrávce do malého vápna měl znovu T.Krimlák jednoduchou pozici, uklidit balon do odkryté svatyně - 4:3



Ohlasy k zápasu


TJ Klíčany
Tomáš Jurčík: "Báli jsme se, když jsme viděli, kdo naše utkání píská, ale musím smeknout, jak férově utkání hlavní rozhodčí odpískal. My jsme věděli, že už musíme vyhrát, a když to nepůjde fotbalově, musíme prostě makat jeden za druhého a vyhrát, navíc na domácím hřišti. Jedno z nejnapínavějších utkání, které jsem zažil. Pro nezávislého diváka to musel být super zápas a jsem rád, že my jsme ti, co se radují a konečně zlomili šňůru pěti proher. Myslím si, že zaslouženě, i když v závěru."




Sestavy


TJ Klíčany
J. Zamazal [-] (40. P. Holý [-] ) - T. Jurčík [-] , J. Musil [-] , M. Krimlák [-] , Z. Malík [-] - J. Předota [-] , T. Buldra [-] (62. T. Krimlák [-] ) , T. Petříček [-] , D. Minha [-] (46. V. Bellada [-] ) - V. Jalaghonia [-] (84. M. Socha [-] ) , M. Klár [-] (46. Š. Vošta [-] ) -

SK Lhota
J. Tůma [-] - R. Zlata [-] (75. O. Popok [-] ) , D. Danylych [-] (68. J. Nedvěd [-] ) , E. Adjei [-] , M. Kudela [-] , S. Ibe [-] (81. L. Primus [-] ) , J. Kabyl [-] , T. Borek [-] , R. Neumann [-] , T. Vlasatý [-] , M. Šalamoun [-]

ŽK: 73. V. Bellada , 88. T. Krimlák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Svoboda Jindřich - ŠMEJKAL Jiří, HRON Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Nemůžu jinak než hrát na Lhotu. To by bylo, aby si pan majitel nějaký zápas neohlídal, viz delegace hlavního sudího. Ať už to zlo táhne z fotbalu!!!

Tip: remíza

Tip: výhra hostů