D. Snop 47. (p.)
1:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 17:00

23.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Beroun zastavil bodovou sérii Poříčan, hattrickem se blýskl Horel


Branky


47. D. Snop (p.) - 16. M. Horel , 63. P. Pipiška , 66. M. Horel , 69. M. Horel
11

Poříčany - Sedm kol neprohráli, série sedmnácti jarních bodů skončila na jejich trávníku. Fotbalisté Poříčan bojující o záchranu v krajském přeboru, prohráli doma s celkem Berouna a klesli na předposlední místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Marek Horel poprvé

Zápas začali domácí ve stejné náladě jako druhý poločas v Novém Strašecí, navíc čekali, že to půjde samo. Opak byl pravdou. Hlavní postavou utkání byl berounský Marek Horel. V 16. min. udeřil tento hráč poprvé, když dostal přesný míč od Krčmy a věděl si rady – 0:1. O chvíli později se střelec úvodní branky mohl trefit znovu, ael tentokrát byl proti brankář Klíma. Šance domácích nebyly proměněny, jednalo se spíše o náznaky, ale bez gólového efektu.

Horel dovršil hattrick

Na začátku druhého poločasu byl ve 47. min. faulován ve vápně hostí Janda Králem a kopala se penalta. Snop překonal Hosnédla a vyrovnal - 1:1. Berounští poté dokázali zápas během šesti minut rozhodnout. Nejprve překonal Klímu v 63. min. Pipiška - 1:2. Pak si vzal slovo opět Horel - 1:3. Tentýž hráč zvyšoval v 69. min. už na 1:4.

 

Poříčanští zkoušeli s výsledkem něco udělat, ale dobře zahrávané rohové kopy Snopa a Jandy nedokázali proměnit ve snížení. Stav utkání se nezměnil ani ke konci po hlavičce Kmoníčka, který orazítkoval tyč.



Ohlasy k zápasu


SK Poříčany
FIlip Stárek: "Dostali jsme facku a po sérii výher víme, že štěstí mít pořád nebudeme. Musíme další zápasy odjezdit a jít bodům naproti."

Český Lev - Union Beroun
Peter Pipiška: "Povedlo se nám dát brzký gól. Další šance jsme poté nedokázali využít a na začátku druhé půle jsem inkasovali z penalty. Zápas jsme rozhodli povedenou desetiminutovkou. Pak jsme si už zápas pohlídali a podle mě zaslouženě vyhráli."



Sestavy


SK Poříčany
J. Klíma [-] - P. Janda [-] , F. Kmoníček [-] , L. Hampl [-] , D. Nedvěd [-] , D. Snop [-] , O. Puk [-] , S. Netolický [-] , L. Holler [-] (46. J. Koula [-] ) , J. Prejsek [-] , A. Brahimi [-]

Český Lev - Union Beroun
R. Hosnédl [-] - D. Počta [-] , M. Horel [-] , L. Sklenář [-] , J. Krůta [-] , P. Pipiška [-] , L. Markvart [-] , J. Počta [-] , M. Krčma [-] (58. D. Soukup [-] ) , J. Král [-] , D. Rigo [-]

ŽK: 48. D. Snop , 88. L. Hampl - 13. R. Hosnédl , 39. D. Rigo .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vyhnal Karel - DRÁBEK Tomáš, POLÁK Ivo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Jakub Tůma
Tip experta: výhra domácích

Poříčany, které jsou každým kolem blíž k vytoužené záchraně nezastaví ani kvalitní mužstvo Berouna.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Rostoklaty | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích