J. Cáska 26. (p.)
T. Dudla 63.
J. Nejedlý 68. (vl.)
3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 17:00

23.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podíl na výhře Semic má i brankář Štrupl


Branky


26. J. Cáska (p.) , 63. T. Dudla , 68. J. Nejedlý (vl.)
11

Semice - Pokračují v jarním sběru bodů a ze všech sil bojují o záchranu. V dalším kole nejvyšší krajské soutěže porazili fotbalisté Semic na svém trávníku mužstvo Tuchlovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cáska zařídil Semicím vedení

začátek zápasu byl vyrovnaný, poté měli první šanci hosté, když z rohového kopu hlavičkovali do horní poloviny branky, ale Štrupl hllavičku vyrazil. Po této šanci se začalo hrát pouze od vápna k vápnu. Ve 26. min. byl u míče za obranou dříve Kamlach než brankář hostí, který ho podrazil a pískala se penalta. K té se postavil Cáska a poslal míč na opačnou stranu než šel brankář Franěk - 1:0.

 

Chvíli na to měli další šanci Semice na zvýšení skóre, ale Bříza hlavičkoval pouze do břevna. Na druhé straně hosté postupovali ze strany na Štrupla sami, ale domácí brankář vyrazil míč na rohový kop po střele Krause.

Třetí gól zlomil hostující odpor

Ve druhém poločase začali hosté tlačit, ale góly dávali pouze domácí a to i přesto, že několik brejkových situací nedotáhli do zdárného konce. Přeci jen ale po jedné takové akci v 63. min. byl na konci zakončující Dudla, který placírkou poslal míč k tyči - 2:0. O pět minut později si centr Kamlacha si míč do vlastní branky srazil Nejedlý - 3:0.

 

Následovali další šance Semic, po akci Rychtaříka měl odkrytou branku Jareš, ale trefil jediného hráče, který stál v brance, míč se dostal k Cáskovi, který trefil stejného hráče. V další šanci se pak ocitl ještě znovu Cáska, ale mířil těsně nad. 



Ohlasy k zápasu


AFK Sokol Semice
Miroslav Čepelka, vedoucí mužstva: "Je to hrozně důležité vítězství. Hosté byli nebezpeční až do konce. Naopak my jsme měli rozhodnout mnohem dříve, šance jsme na to měli. Soupeř hrál dobře a do třetí branky byl dost nebezpečný. Velkou zásluhu na vítězství má Štrupl, který chytil tři góly. Za hodně vydřenou výhru jsme rádi. Nyní nás ale čeká série čtyř hodně těžkých soupeřů. Věřím, že všechno neprohrajeme."




Sestavy


AFK Sokol Semice
L. Štrupl [-] - P. Hobík [-] (81. P. Švarc [-] ) , D. Šimek [-] , J. Vavřík [-] , P. Rychtařík [-] , T. Hromadník [-] , J. Cáska [-] , Š. Jareš [-] (85. D. Houška [-] ) , T. Dudla [-] , J. Kamlach [-] (78. M. Novák [-] ) , Š. Bříza [-]

AFK Tuchlovice
D. Franěk [-] - M. Kedroň [-] (78. Š. Procházka [-] ) , V. Kraus [-] , M. Cabejšek [-] , M. Pudil [-] , P. Hafenrichter [-] , J. Červenka [-] (64. M. Brnovják [-] ) , D. Chaloupka [-] , J. Tirol [-] , J. Nejedlý [-] , M. Fitko [-]

ŽK: 37. Š. Jareš , 74. T. Dudla , 86. D. Houška - 36. P. Hafenrichter .
Počet diváků: 172. Rozhodčí: Dohnal Lukáš - SVOBODA Jindřich, KVASNIČKA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Jakub Tůma
Tip experta: výhra hostů

Semice ztratí v boji o záchranu, když podlehnou Tuchlovicím.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Rostoklaty | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích