Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 17:00

23.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Benešovské derby rozhodla desetiminutovka ve druhém poločase, Poříčí dalo Nespekům bůra


Branky


11

Nespeky - Dlouho očekávané derby je za námi. Nespečtí fotbalisté na rozjeté Poříčí tentokrát neměli, krok dokázali držet pouze do 60. minuty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z penalty se trefil Bohata

První velká šance byla k vidění již ve 3. min., po rohovém kopu hlavičkoval Iheanacho, ale Tlamicha jeho povedený pokus vytěsnil na další roh. V 6. min. nařídil rozhodčí Zuska velmi přísnou penaltu ve prospěch Poříčí, kterou proměnil Bohata. Hosté tak šli hned v úvodu do vedení - 0:1. O chvilku později mohli hosté kopat druhou penaltu, ale tentokrát zůstala píšťalka rozhodčího překvapivě němá.

 

15. minuta přinesla gólové šance na obou stranách. Nejprve po dlouhém autu Večery hlavičkoval Petr Mikolanda jen do břevna hostující branky a o pár vteřin později měl tutovku poříčský Filip, ale Drážek jeho sólo chytil. V závěru poločasu zahrál ve své pokutovém území rukou poříčský Vacek, ale rozhodčí nechal ve hře pokračovat.

Poříčí dalo za deset minut čtyři góly

Ve druhém poločase se domácím sice podařilo vstřelit vyrovnávací branku, ale tu rozhodčí nemohl uznat, neboť těsně před tím odpískal Kubcovi nedovolený zákrok na poříčského gólmana. Z následného protiútoku hosté po krásné akci zvýšili v 62. min. zásluhou Rejhona, kterému parádní akcí připravil míč Jíša - 0:2. Nespecký trenér ve snaze o výsledkový zvrat stáhl hru na tři obránce a do útoku poslal druhého útočníka. Chybělo pár centimetrů a Mikolanda mohl v 63. min. snížit, ale jeho hlavička do protipohybu brankáře mířila těsně vedle.

 

Pak už to šlo velmi rychle. V rozmezí mezi 66. a 72. min. hosté třikrát skórovali. Trpišovský po průniku Jíši - 0:3. Následně tečovaná střela Jíši skončila až za zády Drážka - 0:4. Pátý gól vstřelil znovu Trpišovský, tentokrát do prázdné branky po úniku Bohaty a přihrávce Balaty - 0:5. V 80. min. už jen Burian snížil na konečných 1:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nespeky
Petr Mikolanda: "Zápas hodně ovlivnila rychlá penalta, kdy ani sami hráči Poříčí nevěděli, co vlastně rozhodčí zapískal. O chvíli později mohla být druhá, tu ale rozhodčí nepískl, přestože na rozdíl od té první byla tato z mého pohledu jasná. Pak jsme měli šanci vyrovnat na 1:1, ale nedali jsme. Do konce poločasu jsme si už nedokázali vypracovat žádnou velkou šanci, naopak hosté měli velmi dobrý a rychlý přechod do útoku, což nám dělalo problémy. Ve druhém poločase hosté přidali druhý gól, my chtěli zápas otočit, šli jsme do rizika, stáhli jsme hru na tři beky, ale to nám vůbec nevyšlo. Z každé naší šance šel soupeř do rychlého protiútoku do otevřené obrany a byl velmi efektivní. V tu chvíli zaslouženě 0:5. V závěru už jen kosmetická úprava na konečných 1:5. Z mého pohledu byl soupeř jasně lepší na míči, hráli velmi chytře, měli výborný přechod do útoku a ve finální fázi byli velmi efektivní. Naopak my jsme byli nebezpečnější ze standardních situací, ze kterých jsme si dokázali vytvořit několik gólových příležitostí. Největší rozdíl byl v posledních 30-ti metrech od brány, kdy soupeř své šance dokázal proměnit, ale my ne."

SK Posázavan Poříčí n. S.
Pavel Šimáček, trenér: "Kluci zasluhují absolutorium. Odehráli zápas koncentrovaně, poradili jsme si s domácími standardkami a ve druhém poločase byli i produktivní."



Sestavy


TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - A. Konopisky [-] (66. M. Voráček [-] ) , T. Krejza [-] , O. Urban [-] , M. Večera [-] - D. Pešta [-] , F. Iheanacho [-] , M. Burian [-] , L. Braný [-] - P. Mikolanda [-] (75. R. Vojkůvka [-] ) , D. Kubec [-] -

SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - V. Peroutka [-] , M. Jíša [-] (88. Z. Hašek [-] ) , J. Jírů [-] (28. V. Balata [-] ) , J. Trpišovský [-] (82. O. Páv [-] ) , D. Rejhon [-] , M. Bohata [-] (75. T. Říha [-] ) , D. Filip [-] , J. Žák [-] , J. Pohorský [-] , K. Vacek [-]

ŽK: 31. P. Mikolanda , 47. O. Urban , 75. L. Braný , 85. M. Večera - 37. J. Žák , 69. J. Pohorský .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Zuska Oldřich - DIVILEK Peter, PALEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Huttr

Expert: Jakub Tůma
Tip experta: výhra hostů

Poříčí na jaře neztratilo ještě ani bod, ale v Nespekách to nebudou mít jednoduché. Přesto věřím ve výhru hostů.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Rostoklaty | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: remíza