Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 17:00

22.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horky vyhrály v Tuchlovicích díky Nádeníčkovi


12

Tuchlovice - Do Tuchlovic přijel vedoucí celek z Horek a když už vše vypadalo na penaltový rozstřel, začal uřádovat Bohumil Nádeníček a favorit bral všechny tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přes šance žádný gól nepadl

Od začátku zápasu to byl tvrdý a místo až za hranicí tvrdosti odehraný zápas. Bylo to vyhrocené později z obou stran, z čehož plynula dvě zranění hostů již do poločasu. Do šance se dostal domácí Pospíšil, kterému se nepovedlo ale dostat odražený míč do sítě a ránu Procházky zastavilo břevno.

 

Pak začaly přibývat také šance na druhé straně. Hosté si v prvním poločase vytvořili čtyři příležitosti, ale své šance nedokázali využít. Na brankáři Šimkovi si postupně vylamáli zuby Nádeníček, Šimek a Horák a další střela Nádeníčka mířila nad branku.

Nádeníček v závěru rozhodl o výhře Horek

Druhý poločas byl podobný tomu prvnímu. Soubojový zápas plný nakopávaných míčů na hrotové hráče. Více šancí přeci jen měli hosté a svou trpělivostí dokráčeli až ke vstřelenému gólu. V 87. min. už konečně viděli diváci branku, když míč po ose Korec, Cepka, Nádeníček, skončil za zády chybujícího Šimka - 0:1. O dvě minuty později padl druhý gól a znovu to byl Nádeníček, který vstřelil v zápase svou druhou branku po akci Cepka se Šimkem - 0:2. 



Ohlasy k zápasu



FC Horky nad Jizerou
Aleš Kohout, trenér: "Zápas, který jsme odehráli, byl fyzicky a psychicky hodně náročný. Každý souboj ze strany Tuchlovic byl dohraný a posouzený faulem. Vytvořili jsme si v prvním poločase čtyři dobré šance, které jsme bohužel neproměnili. Jsem rád, že jsme nakonec zaslouženě vyhráli, protože jsme si vytvořili více šancí a byli jsme trpělivější. Pochválit bych chtěl zejména Standu Smetanu, který je pro mužstvo nepostradatelný."



Sestavy


AFK Tuchlovice
M. Šimek [-] - Š. Procházka [-] , M. Kedroň [-] , M. Pospíšil [-] (66. J. Brož [-] ) , V. Kraus [-] , P. Hafenrichter [-] , J. Červenka [-] , J. Kala [-] , J. Tirol [-] , J. Nejedlý [-] , M. Fitko [-]

FC Horky nad Jizerou
L. Michňa [-] - J. Horák [-] , M. Šťastný [-] , M. Karásek [-] , Z. Zahálka [-] - L. Cepka [-] , T. Doležal [-] (23. M. Korec [-] ) , O. Murárik [-] (36. J. Hložek [-] ) , S. Smetana [-] - R. Šimek [-] (89. A. Kohout [-] ) , B. Nádeníček [-]

ŽK: 32. O. Murárik , 65. S. Smetana , 76. J. Horák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hron Karel - ZDENĚK Josef, KOSINA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Petr Huttr

Expert: Štěpán Jareš
Tip experta: výhra domácích

Tuchlovice nachytají Horky, které na jaře nepodávají tak suverénní výkony jako na podzim.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích