2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:30

21.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slaný zvládlo důležitý zápas s Rejšicemi


Branky


10

Slaný - Sestupem ohrožené Rejšice se výhry nedočkaly ani ve Slaném, to naopak o něco od spodních pater odskočilo.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branka nepadla

Úvodní minuty zápasu přinesly řadu nepřesností  a to zejména v podání domácích hráčů. V 10. min. Klíma zachytil špatnou rozehrávku přes střed hřiště, bránícímu hráči nasadil jesličky a dostal se do zakončení. Sedlák byl ale připraven a jeho střelu chytil. V 15. min. pak Hanslovu pomalou malou domů musel řešit Sedlák vyběhnutím vysoko před svou branku.

 

Až v 17.min. donutil po centru Galbavého Hořejší k zákroku brankáře Roudnického, když dobře přesnou hlavičkou ohrozil jeho bránu. O chvíli později se do brejku po levé straně dostal Zikmunda, jenže mířil těsně nad slánskou bránu.

 

Po třiceti minutách centroval zprava Volgner, bránící Sameš pak ve skluzu poslal míč k tyči vlastní brány, ale Roudnický zareagoval rychle a míč vyrazil

Branky padaly na začátku a na konci poločasu

Ve 47. min. Galbavý utekl po pravém křídle, přihrál před bránu Hořejšímu, který se  z první trefil dokonale a odrazem od zadní tyče dostal míč do sítě - 1:0.

 

V 51. min. si narazil Hansl míč s Galbavým, prvně jmenovaný se pak dostal ke střele, ale na Roudnického si nepřišel, ten jeho střelu z velmi slibné pozice vyrazil. Další velkou šanci domácí  propásli o tři minutky později. Vimr se dokázal vyhnout ofsajdu a šel sám na Roudnického, jenže před brankou místo střely zvolil přihrávku na nabíhajícího Hartmana a ta byla pro něj příliš dlouhá.

 

Když potom v 56. min. chytil se štěstím Roudnický střelu Hořejšího z malého vápna, dostali se ke slovu také hosté a vyrovnání měl na kopačce Sabol, jenže poslal míč před padajícím Sedlákem těsně mimo. To už běžela 67. min. zápasu. Deset minut před koncem vytěsnil nad břevno Roudnický bombu Vimra.

 

V 84.min. po slánském rohu naskočil na míč střídající Ahmed a po souboji s bránícím hráčem dokázal míč dostat za záda rejšického brankáře - 2:0.

 

Hosté se dočkali snížení skóre v 90. min., když Sedláka překonal Pečínka - 2:1.

 

Žádné další šance si již ani jedno mužstvo nevytvořilo a tak tři body zůstaly ve Slaném.



Ohlasy k zápasu


SK Slaný
Milan Šúr, vedoucí mužstva: "Po nevydařeném utkání s Poříčany jsme potřebovali v dalším domácím zápase bodovat. To se nám podařilo a naopak hostujícímu celku, který bojuje o záchranu v krajském přeboru, přibyly další starosti. Během příštího týdne sehrajeme dvě utkání venku. Ve středu to je odložený zápas v Semicích, které jsou poslední a v sobotu dopoledne jedeme do Libiše, která se snaží o návrat do divize. Jakýkoliv bodový zisk v těchto dvou střetnutích bude mít pro nás velkou cenu."




Sestavy


SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Maroušek [-] , F. Hansl [-] , J. Hořejší [-] (80. M. Žahour [-] ) , J. Galbavý [-] (90. M. Tikovský [-] ) , T. Vimr [-] (86. L. Stožický [-] ) , M. Hartman [-] , M. Holly [-] , J. Kubaška [-] (73. U. Ahmed [-] ) , P. Čablík [-] , P. Volgner [-]

SK Rejšice
F. Roudnický [-] - O. Jon [-] , J. Sameš [-] , V. Pečínka [-] - A. Fingerhut [-] , M. Falta [-] , L. Kučera [-] (68. M. Karela [-] ) , M. Sabol [-] (80. V. Hlaváč [-] ) - F. Kořínek [-] , D. Zikmunda [-] , F. Klíma [-] -

ŽK: 44. O. Jon , 66. M. Sabol , 79. F. Klíma .
Počet diváků: 144. Rozhodčí: Glogar Petr - PAUKNER Karel, ŠESTÁK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Tomáš Jurčík
Tip experta: výhra domácích

Přál bych body Rejšicím za jejich hru, ale v lepší pohodě je Slaný. I tak si myslím, že tenhle zápas skončí remízou a Rejšice budou konečně bodovat.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích