0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 10:30

21.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Formu Poříčí odnesl tentokrát Spartak


Branky


3. J. Žák , 59. D. Rejhon , 66. K. Vacek , 83. D. Rejhon
11

Příbram - Fotbalisté Poříčí mají na jaře parádní formu a porážejí jednoho soupeře za druhým. Nyní to na svém hřišti pocítili i hráči Spartaku Příbram, když na druhý celek tabulky nestačili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snový úvod Poříčí

Úvod vyšel hostům na perfektně připraveném hřišti parádně, když po brejku ještě střelu Rejhona vyrazil Solnař, ale první u dorážky byl Žák a již ve 3. min se měnilo skóre - 0:1.

 

Domácí měli poté chvílemi více míč na kopačkách, ale do vážnější situace je obrana hostů nepustila. Poříčští naopak mohli zvýšit vedení, ale po průniku Jíši sám před brankářem Žák slabě zakončil a po parádní kombinaci střelu P. Pohorského vyrazil Solnař a dorážející Jíša zamířil vedle.

 

V závěru poločasu se domácí začali dlouhými míči tlačit před branku hostů, měli několik standardních situací a i dvě šance, ale zakončení Vaška z hranice šestnáctky šlo i s přispěním Tlamichy nad branku, stejně dopadla i dělovka Suchého z trestného kopu.

 

Poříčí přidalo další tři branky

Těsně před poločasem odstoupil pro zranění P. Pohorský a o poločase Jíša a Bohata. Po změnách v sestavě a rozestavění se hosté trochu hledali a domácí vyvinuli tlak, ale ten zastavil A. Rampa svým zákrokem na Vacka a byl oceněn druhou žlutou kartou a šel se předčasně a po zásluze sprchovat. Předtím ještě stříleli M. Rampa, Voříšek a Vašek, proti ovšem byla žalostná produktivita.

 

Hosté se následně na hřišti srovnali a za chvíli vsítil druhý gól po sóle Rejhon po přihrávce Říhy - 0:2. To domácí zlomilo a hosté začali na hřišti kralovat.

 

Po rohu Rejhona se trefil v 66. min. na zadní tyči stoper Vacek - 0:3. Definitivu výsledku dal v 83. min. Rejhon lobem přes brankáře po narážečce s Filipem - 0:4.

 

V samotném závěru utkání mohli hosté stav ještě navýšit, ale své samostatné úniky gólem nezakončili Trpišovský a Páv



Ohlasy k zápasu


Spartak Příbram
Marek Zárybnický, trenér: "Bohužel, vyloučení zasáhlo do zápasu až příliš a hosté si svou nespornou kvalitou početní převahu pohlídali. Nás může těšit, že do vyloučení jsme byli více než vyrovnaným soupeřem. V závěru první a v deseti minutách druhé půle jsme měli i několik možností na vyrovnání. Věříme, že nás porážka nijak výrazně neovlivní a budeme nadále dělat soupeřům starosti."

SK Posázavan Poříčí n. S.
Pavel Šimáček, trenér: "Hra byla vyrovnaná a nám pomohl rychlý gól. V závěru poločasu nás domácí zatlačili, ale my jsme standardky naštěstí ustáli. Na začátku jsme se srovnávali se změnami v sestavě, ale kluci to zvládli a poté nám pomohlo vyloučení domácího hráče. Následně jsme již na hřišti dominovali a přidali další tři góly. Všichni kluci zaslouží pochvalu a parádní zápas odehrála stoperská dvojice. I díky ní jsme udrželi vzadu další nulu."



Sestavy


Spartak Příbram
M. Solnař [-] - M. Rampa [-] , V. Machač [-] (60. O. Šváb [-] ) , A. Bábíček [-] (77. O. Matějka [-] ) , M. Vašek [-] (71. D. Hančár [-] ) , J. Voříšek [-] (72. D. Hájek [-] ) , M. Suchý [-] , V. Ševr [-] , A. Rampa [-] , J. Krejča [-] , D. Klemš [-] (16. P. Červeňák [-] )

SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - J. Pohorský [-] (79. Z. Hašek [-] ) , V. Peroutka [-] , M. Jíša [-] (46. J. Trpišovský [-] ) , K. Vacek [-] , J. Jírů [-] , D. Rejhon [-] , M. Bohata [-] (46. T. Říha [-] ) , D. Filip [-] , J. Žák [-] (82. O. Páv [-] ) , P. Pohorský [-] (42. V. Balata [-] )

ŽK: 9. A. Rampa , 15. M. Vašek , 26. M. Suchý , 37. P. Červeňák , 75. A. Bábíček - 31. D. Filip , 63. K. Vacek . ČK: 55. A. Rampa .
Počet diváků: 156. Rozhodčí: Vokoun Daniel - PEJŠA Jakub, SANDEV Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 4. 2018 22:34
Nikdy jsem komentar nepsala.
Ale dnes jsem hodne,hodne smutna z toho ze jsou muzstva,kteri svym charakterem padli na dno a svou vyhru si zajistili pomoci rozhodciho.Nechapu jak si muzou vazit sami sebe.Je mi jich opravdu lito.Zapas ktery odehrali se spartakem Pribram,byl jen ubohe divadlo pana Vokouna a hracu z "Porici"

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Tomáš Jurčík
Tip experta: výhra hostů

Oba týmy mají formu a myslím si, že to bude super zápas pro fanouška. Obě mužstva jsou velmi mladá, technická a běhavá. Lepší formu má trochu Poříčí a podle mého si odveze všechny body.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích