0:4
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:30

20.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Poříčí si poradilo s dalším soupeřem, tentokrát to odnesly Tuchlovice


Branky


10

Tuchlovice - Ve skvělé formě přijelo do Tuchlovic Poříčí, které na jaře vyhrálo všechny zápasy. Svou formu také hráči Poříčí potvrdili i v Tuchlovicích, i bez nemocného kanonýra Jakuba Trpišovského. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Největší šance prvního poločasu měli domácí

Do Tuchlovic dorazil s Poříčím i Jakub Kohák, který tak dorazil na místo činu. V Tuchlovicích totiž byl hvězdou filmu Instalatér z Tuchlovic. Dokonce měl i do utkání zasáhnout, protože je registrován u hostů, ale nakonec se trenérovi Šimáčkovi omluvil se slovy: "Včera jsem si byl zaběhat a bolej mě tak nohy, že nedám ani minutu. Ale vzhledem k filmu, asi nesedím na správně lavičce, měl bych být spíš u svých, na domácí."

 

I Jakub Kohák tedy v úvodu utkání sledoval překvapivě větší snahu domácích o vstřelení gólu, ale Kalu vychytal po sólu ze strany Tlamicha a hlavička Nejedlého zamířila nad branku. Hosté poté sice drželi míč na svých kopačkách, ale do pořádné vyložené šance se nedostali. Přímý kop Rejhona vyrazil brankář Pospíšil. 

Favorit vstřelil druhý poločas čtyři góly

Druhý poločas už byl v režii Poříčí. Chvíli po zahájení se i se štěstím trefil do sítě P. Pohorský po průniku Filipa 0:1. V 59' dorazil míč do sítě Źák po střele Filipa, kterou vyrazil domácí brankář - 0:2.

 

Vzápětí mohl snížit Tirol, ale na malém vápně míč špatně trefil. A tak se do zakončení dostávali stále více hosté a dvakrát ho přetavili v góly. Nejprve v 68' Jíša po pasu Bohaty - 0:3. Pět minut před koncem se ještě ranou z hranice šestnáctky trefil Rejhon - 0:4.

 

V samém závěru utkání ještě Havlíček a Rejhon během chvilky orazítkovali na stejném místě tyč. 



Ohlasy k zápasu



SK Posázavan Poříčí n. S.
Pavel Šimáček, trenér: "V prvním poločase jsem s naší hrou nebyl spokojený, pomalu jsme se pohybovali, a přestože jsme drželi míč, do pořádné šance jsme se nedostali. Možná to bylo tím, že jsme poprvé hráli na přírodní trávě. Po změně stran už jsme hráli to, co umíme a jsem rád, že jsme to potvrdili čtyřmi góly. Síla mužstva je obrovská. Zkušenost i mládí táhnou za jeden provaz, a tak je na naší hru radost se dívat."



Sestavy


AFK Tuchlovice
M. Pospíšil [-] - M. Brnovják [-] , V. Kraus [-] (59. Š. Procházka [-] ) , J. Kala [-] (84. J. Jiránek [-] ) , Z. Rada [-] , P. Hafenrichter [-] , M. Cabejšek [-] , D. Chaloupka [-] , J. Tirol [-] , J. Nejedlý [-] , M. Fitko [-] (66. J. Červenka [-] )

SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - J. Pohorský [-] , V. Peroutka [-] , K. Vacek [-] , P. Pohorský [-] (81. T. Říha [-] ) , J. Jírů [-] (61. P. Havlíček [-] ) , D. Rejhon [-] , M. Bohata [-] (68. V. Balata [-] ) , D. Filip [-] (78. Z. Hašek [-] ) , J. Žák [-] , M. Jíša [-]

ŽK: 58. M. Fitko , 87. J. Jiránek .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Asník Daniel - STRÁNSKÝ Martin, STUMPF Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Martin Pešek
Tip experta: výhra hostů

Poříčí je zatím na jaře suverénní, v Tuchlovicích to potvrdí.

Michal Špírek

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: výhra hostů