Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:30

20.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Strašecí předvedlo v poslední půlhodině velký obrat


Branky


10

Nové Strašecí - Fotbalisté Kutné Hory zahráli v Novém Strašecí dobře jen první poločas a neudrželi vedení o dvě branky. Po hodině hry přišel velký kolaps Kutnohorských.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nadějný výsledek pro Kutnou Horu

Úvod zápasu nabídl dvě šance domácích, ale Svobodovu střelu z otočky na přední tyč vychytal brankář a poté mířil vedle. Na druhé straně chyboval v 9. min. v rozehrávce Beneš, Cimr si obhodil stopera a při samostatném nájezdu nezaváhal - 0:1.

 

Kutná Hora šla do dvougólového náskoku. Ve 28. min. postupoval Hradílek od poloviny hřiště, byl atakován, ale všechny souboje při ponechané výhodě ustál. Svou cestu zakončil na poslední chvíli ve vápně, které skončilo v sítí, neboť ani dobíhající Palko míč nestihl před čárou - 0:2.

 

Strašecí mohlo snížit. Přímý kop z pětadvaceti metrů zahrával Kaválek a jeho povedenou střelu přes zeď výborně pokryl brankář Malý.

Kanonáda domácích

Domácí nebyli se svým výkonem spokojeni, a tak šli do druhé půle s jasným cílem – otočit nepříznivý stav. První branka domácích přišla málem záhy, ale Ducár mířil vedle a střelu Trnky vychytal brankář. Na druhé straně postupoval ze strany Cimr stíhaný Palkem, ale jeho pokus Pešek vychytal.

 

Jako první skóroval v dresu domácích Ducár, když v 65. min. ze své levé strany ve vápně poslal míč za přispění levé tyče do sítě - 1:2. Vzápětí bylo srovnáno. Míč si vyměnil Svoboda s Ducárem a prvně jmenovaný rozvlnil síť za Malým podruhé - 2:2.

 

Hosté byli doslova opařeni, domácí naopak na koni. V 74. min. vstřelil třetí, trochu šťastnou branku Trnka, jemuž to hostující obrana trochu ulehčila a obrat byl dokonán - 3:2. Nové Strašecí mohlo přidat další zásahy, ale dva dobře mířené centry z pravé strany Ducár nezužitkoval.

 

Toho ale svěřenci Miroslava Procházky nemuseli litovat. V 87. min. přidali domácí další branku, tentokrát Kaválek - 4:2. V tu chvíli bylo o vítězi jasno, neboť chybělo pár minut do konce.

 

O trochu více znepříjemnil dlouhou cestu domů Kutnohorským střídající Ludvík, který se dostal ve vápně k míči, zasekl jej a poslal ho s klidem za záda hostující brankáře - 5:2.

 

Novostrašečtí tak ukázali, že vedení 2:0 je opravdu to nejhorší, jak se říká. V boji o tři body do záchrany byli tak úspěšnější domácí, hosté pokračují v nepříliš povedeném jaru.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nové Strašecí
Miroslav Procházka, trenér: "Poslední tři zápasy se nám opravdu povedly. Dá se na to koukat. Sice jsme po poločase o dvě branky prohrávali, ale věděl jsem, že to můžeme otočit, protože formu na to máme. Šance jsme měli i první poločas, ale bohužel jsme je neproměnili. O přestávce to bylo v kabině trochu bouřlivé, chtěl jsem kluky povzbudit a vyplatilo se. Druhý poločas byl opravdu perfektní a kluci zaslouží pochvalu. Velmi dobře hraje poslední zápasy Patrik Svoboda, podrží balon, jsou na něj fauly, připraví branky a také je střílí."

Sparta Kutná Hora
Radek Kulhánek, trenér: "V prvním poločase jsme navázali na tři kvalitní výkony z předešlých zápasů. Zaslouženě jsme vedli a byli jsme lepší. Krátce po přestávce měl ještě Cimr šanci na třetí branku, ale nedali jsme. Dostali jsme kontaktní gól. Přestali jsme plnit naše věci a během dvaceti minut jsme dostali další čtyři góly. Výsledek těžce nesu a neberu ho. Porážka je pro mě osobní. Hráče, které jsem přivedl, že jsou schopní na sobě pracovat, hrát a bojovat, tak je jim výsledek úplně jedno. Přišli si prostě zahrát fotbal. Dotahují se na nás ze spodu tabulky další mužstva a najednou jsme čtyři body od záchrany. Minulý týden jsem kluky chválil. V sobotu jsme na výkon v první půli navázali, ale druhou půli jsem snad nic horšího neviděl. Jde o další ránu a ještě horší, než když jsme prohráli doma s Poříčany."



Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
T. Pešek [-] - L. Beneš [-] , M. Kaválek [-] , M. Erba [-] , P. Svoboda [-] (84. J. Mrázek [-] ) , L. Palko [-] , J. Kapek [-] , J. Trnka [-] , M. Krupička [-] (55. L. Mrázek [-] ) , J. Ducár [-] (88. T. Ludvík [-] ) , M. Pařízek [-]

Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] - V. Piskač [-] (66. M. Wolf [-] ) , B. Franc [-] - J. Nekvinda [-] , L. Marek [-] - J. Kulhánek [-] , D. Cimr [-] (82. J. Svoboda [-] ) , V. Semrád [-] - P. Saulich [-] , J. Hradílek [-] , O. Matoušek [-]

ŽK: 75. L. Beneš , 77. J. Kapek - 43. J. Kulhánek , 55. V. Semrád .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Suchý Aleš - MANSOUR Jakub, NĚMEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Martin Pešek
Tip experta: remíza

Oba týmy potřebují bodovat, aby zvýraznily odstup od sestupových příček. Tipuji dělbu bodů.

Michal Špírek

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: výhra domácích