2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:30

20.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Poříčany to myslí se záchranou vážně, vyhrály ve Slaném


Branky


29. J. Galbavý , 70. J. Galbavý - 45. L. Hampl , 48. P. Janda , 86. O. Puk
10

Slaný - Po gólu v závěru vybraly Poříčany Slaný a slavily zisk tří bodů. Nestranný divák měl radost, protože padalo hodně gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V posledních vteřinách hosté vyrovnali

Ve 14. min. měli domácí štěstí. Kubaška fauloval sedmnáct metrů před Sedlákem a hosté kopali trestný kop. K míči se postavil Snop a orazítkoval břevno domácí brány. Vzápětí na druhé straně vybojoval Vimr roh, po jeho rozehrání hosté menší zmatek před svým brankářem ustáli.

 

V 18. min. střílel překvapivě zavalitý útočník Koula, ale minul bránu. O chvíli později Slánští donutili poříčanského brankáře Klímu k zákroku, jenže Marouškova střela gólové parametry neměla. Mnohem nebezpečnější střelu na Klímu vyslal ve 23. min. Galbavý, ale i nyní byl brankář hostů úspěšný a poradil si také s dorážkou Ahmeda z poměrně velkého úhlu.

 

Do vedení se dostali domácí a ve 29. min. Galbavý rozehrával roh a Klíma oslněný nízko položeným sluncem si míč srazil do vlastní brány - 1:0. V 38. min. Sedlák kryl střelu Jandy a ve 44. min. vychytal jasnou příležitost Snopa.

 

V poslední minutě první půle domácí špatnou rozehrávkou věnovali soupeři aut. Po dlouhém vhození míče do hry prohráli souboj, Puk prodloužil a míč se dostal ke zcela volnému Hamplovi, který nůžkami ve stylu Cristiana Ronalda srovnal - 1:1.

Rozhodla hlavička Puka

Po změně stran patřila první šance Ahmedovi, který střílel sice tvrdě, ale nepřesně. V 48. min. rozehrávali hosté přímý kop z poměrně velké vzdálenosti od Sedlákovy brány. Míč proletěl až ke slánskému gólmanovi, který jej pouze vyrazil před sebe a dobíhající Janda dorazil míč do sítě - 1:2.

 

V 70. min. ale Galbavý parádní střelou k tyči přes zeď zužitkoval přímý kop a vyrovnal stav - 2:2. Patnáct minut před koncem stálo štěstí při hostech, když Galbavý bombou málem sestřelil na brankové čáře stojícího Klímu a ten vzápětí chytil také dobrý pokus Žahoura.

 

Minuta 86. pak stanovila konečný výsledek zápasu. Poříčany získaly výhodou přímého kopu a opět to bylo daleko od slánské brány. Dlouhý míč směřující do pokutového území nesebral ani Sedlák, ani jeden ze stoperů, a tak Puk hlavou poslal míč do sítě za Sedlákem - 2:3. Změnu stavu pak nepřineslo ani více jak pětiminutové nastavení hrací doby.



Ohlasy k zápasu


SK Slaný
Milan Šúr, vedoucí mužstva: "Zisk povinných třech bodů v domácím utkání s předposledním celkem v tabulce se nekoná. Poříčany třikrát udeřily, vždy po laciných standardkách. Na výsledku nic nemůže změnit ani fakt, že domácím nebyly uznány dvě branky, neboť jedné předcházel útočný faul a druhé ofsajd. Nerad musím připomenout, že také Poříčany, hrající spodek soutěže, se přiřadily ke Lhotě, tedy k mužstvu, se kterým jsme nezískali v tomto ročníku ani bod. Zklamání musíme překlenout, neboť po středečním poháru v Jílovišti přijedou Rejšice, rovněž bojující o záchranu."




Sestavy


SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Maroušek [-] , F. Hansl [-] , J. Hořejší [-] , U. Ahmed [-] (65. M. Žahour [-] ) , J. Galbavý [-] , T. Vimr [-] (81. M. Tikovský [-] ) , M. Hartman [-] , M. Holly [-] , J. Kubaška [-] (75. L. Stožický [-] ) , P. Volgner [-]

SK Poříčany
J. Klíma [-] - J. Koula [-] (79. F. Stárek [-] ) , P. Janda [-] (86. L. Mužík [-] ) , F. Kmoníček [-] (90. A. Kopecký [-] ) , L. Hampl [-] (65. S. Netolický [-] ) , D. Nedvěd [-] , D. Snop [-] , O. Puk [-] , L. Holler [-] , V. Pařízek [-] , J. Prejsek [-]

ŽK: 85. M. Hartman - 25. P. Janda , 60. J. Prejsek , 89. O. Puk .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Benák Petr - BAROCH Lukáš, BEKEŠSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Martin Pešek
Tip experta: výhra domácích

Opět budu věřit domácím, jelikož jsme se na podzim sami přesvědčili, jak umí být nepříjemným soupeřem.

Michal Špírek

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: výhra domácích