2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 10:15

20.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Libiš si poradila se Lhotou


Branky


10

Libiš - V sobotním dopoledne se na dobře připravené hrací ploše v Libiši představila Lhota. Všechny důležité momenty se staly v prvním poločase. Po skončení utkání mohli být více spokojeni domácí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše podstatné se odehrálo do dvaceti minut

Libiš měla raketový vstup do utkání. Téměř hned po rozehrání využil v 1. min Stejskal chybu hostující obrany a střelou k tyči rozjásal domácí - 1:0. Zanedlouho Libiš udeřila podruhé. Psala se 8. min. utkání a domácí podnikli bleskový rychlý protiútok, Šobr poslal míč na Novotného a ten dělovkou, i přesto, že si Vošmík na míč sáhl, rozvnil síť - 2:0.

 

Růžky vystrčili i hosté a hned z toho bylo snížení. V 17. min. neubránila Libiš standardní situaci a centr přes vápno si našel nejrychleji Danylych a proti jeho vydařené střele neměl Brožek nárok - 2:1.

Stejskala s Duškem vychytal Vošmík

Ve druhém poločase měli domácí dvě velké šance. Sám na Vošmíka mířil střelec první branky Stejskal, ale brankář hostí předvedl skvělý zákrok a vytáhnul míč na rohový kop. Poté se sám před Vošmíkem objevil po centrovaným míči Dušek, ale ani on nedokázal překonat gólmana domácích.

 

Hosté ke konci utkání tlačily a snažily se o vyrovnání. Hlavně ze standardních situací, ale Libiš těsné vedení uhájila a připsala si do tabulky tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libiš
Přemysl Dušek: "Byla to bitva, nikdo nedal nikomu nic zadarmo. Mělo to úroveň. Možná byla Lhota trošku víc na míči, ale hraje se na góly. Nepustili jsme je do žádných vyložených šancí."




Sestavy


TJ Sokol Libiš
M. Brožek [-] - M. Pešek [-] , P. Dušek [-] , M. Malák [-] , P. Novotný [-] (89. V. Antoš [-] ) , P. Dobrovolný [-] , T. Stejskal [-] (67. V. Stibora [-] ) , P. Zuskin [-] , T. Kvída [-] , M. Šobr [-] , T. Vaněk [-]

SK Lhota
P. Vošmík [-] - E. Adjei [-] , L. Primus [-] (70. R. Zlata [-] ) , M. Kudela [-] (61. O. Popok [-] ) , S. Ibe [-] , J. Kabyl [-] , T. Borek [-] , D. Danylych [-] , R. Neumann [-] , T. Vlasatý [-] , M. Šalamoun [-]

ŽK: 11. M. Šobr , 88. P. Novotný , 91. V. Stibora - 92. S. Ibe .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šefara Milan - SIXTA Jakub, BROŽEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Martin Pešek
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že po předchozím zaváhání v Kutné Hoře ukážeme svou sílu a udržíme třetí příčku, i když to rozhodně nebude jednoduché.

Michal Špírek

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: výhra domácích